Hogyan változtassam meg routerem jelszavát, hogy wi-fivel betudjak lépni?
én levennék egyszer minden jelszót a routerről,mert így van a legtöbb esély,hogy be lehet rá lépni,
aztán ha már van kapcsolódás,hát beállíthatsz egy neked tetsző új jelszót is
Minden router -nek van egy úgy nevezett Webes beállító felülete. Dióhéjban ez annyit tesz, hogy be kell írni a router IP címét az internetes böngészőprogram címsorába, majd bejön ez az oldal, ahol elvégezheted a beállításokat (pl., internet kapcsolat beállítás, Wi-Fi jelszó megváltoztatása, tűzfalbeállítások, stb.), úgy mint ha csak neteznél.
Ez az IP cím viszont gyártónkét változik, kérni fog jelszót is a Webes beállító felület megnyitásához ez is gyártónként változik. Mivel nem voltál hajlandó leírni a pontos típust, én nem nem vagyok hajlandó találgatni.
Addig is ajánlom figyelmedbe a kézikönyvet, ahol minden részletesen le van írva, amit megtalálsz a router -hez kapott CD-n, vagy a gyártó hivatalos honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!