Pendriveról miért tűnnek el a fileok?
Figyelt kérdés
Vettem egy új 64 gb pendriveot, és amikor felrakok rá valamit filmet, képet vagy zenét mutatja hogy rámásolja, de utána ha frissítem, vagy kihúzom és visszadugom gépbe nem az összes, de a cuccok nagy része eltűnik róla. Ha mappába rakok valamit akkor a mappa megmarad, de eltűnik belőle szinte minden. Próbáltam formázni exfat ntfs fat32 mindegyiknél ugyanez.2014. okt. 27. 13:36
1/5 pinkpancser válasza:
Hol vetted? Mert ilyen hibajelenség a kamu pendrive-nál szokott lenni, ami pl 2GB, meg van trükközve, hogy többnek tünjön. Ha ebay, akkor mehet a negatív értékelés, ha boltban vetted akkor vidd vissza.
A h2testw progival leellenőrizheted.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam hogy létezik ilyen :/ Vaterán vettem, megnézem ezzel a programmal, köszi.
2014. okt. 27. 14:26
3/5 pinkpancser válasza:
Remélem, még értékelés nem volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Már volt értékelés sajnos. Most már 14 gigánál tart a program. De volt olyan is hogy csak kb 20 mp3-at raktam rá, más nem volt rajta és azok is egyből eltűntek, pedig azoktól nem telhetett volna meg a pendrive.
2014. okt. 27. 15:05
5/5 pinkpancser válasza:
Majd várom az eredményt!
És máskor csak akkor értékelj ha kipróbáltad a cuccot! (ebayon nem kevés lóvé jött így vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!