Pendriveról eltűnt a kapacitás?
Figyelt kérdés
Adott egy 8gb-os TDK pendrive. Ma reggel szerettem volna rátenni 2filmet, hogy megnézhessem. Egyszercsak az a látvány fogadot, miután bedugtam a gépbe, hogy a folytatáshoz formázzam. Mondom rendben, volt már ilyen nem lesz gond. Ezután arra eszmélek hogy 7.9gb helyett csak 3.98mb-ot lehet kihasználni. Mondom wtf? Valami ötlet esetleg? Előre is köszi a válaszotokat.2014. aug. 17. 23:29
2/4 anonim válasza:
Szerintem meghalt a pendrive. Rosszol formázni gyakorlatilag nem is lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Meghalt volna a pendrive? :(
2014. aug. 18. 00:15
4/4 anonim válasza:
Elég esélyes. Ezek ilyen hirtelen halnak meg, tipikusan az a "tegnap még működött" kategória. Próbálkozhatsz még formázással (esetleg live linux alól), de ne fűzz hozzá sok reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!