Számítógép monitor elcsúszott, h tudom megoldani ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom ,h egy Samsung s24b300 monitor bal és felső sávban olyan 4 illetve 5 mm -teres elcsúszás érzékelhető.Próbáltam beállítani manuálisan is a képernyő menüjében ,de az autómata és vízsz.pozíció ,függ.pozició is le van tiltva illetve nem tudok rá menni mert szürkén jelöli.Próbáltam a jobb kilikk screen resolutions beállításnál is ,de ott elvileg minden rendben van. illetve acatalyst -et is néztem már ott is "elvileg" minden rendben van már nincs ötletem esetleg valakinek ??2014. okt. 17. 22:20
1/1 levis56 válasza:
Nem ismerem a kijelződet csak az enyémről tudok tapasztalatot. Függőlegesen én is csak úgy tudom kihúzni a képet ha nincs telepítve az AMD Catalisty akkor a monitor illesztőprogramjával meg lehet csinálni,ahogy feltelepítem a Catalisty-t átveszi az irányítást a monitor illesztő felett. A Catalisty beállításban próbáld a gpu méret engedélyezést és a legnagyobb felbontást amit a monitor tud,esetleg mindkét illesztőt frissítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!