Hogy állítsam be a két monitorom?
Figyelt kérdés
Bekötöttem egy Samsung 214T monitort, de mellé kötöttem a régi ASUS VG192, hogy a Samsungon nézzem a filmet, és mellette pedig netezzek, ha olyan rész van éppen, ami nem érdekel, vagy játék közben ismerősökkel beszélni.
Nos a probléma az, hogy érzékeli a két monitort, de mind a kélt monitoron ott van a startmenü, meg amit még a tálcára rögzítettem, és én úgy szeretném, ha a főmonitoron lenne rajta a start menü, a másikon meg a jobb alsó sarokban lévő rejtett ikonok, meg a hang, és az óra, hogy csináljam meg?
2014. szept. 15. 14:36
1/3 anonim válasza:
Ha win7, akkor
asztalon jobb klikk->screen resolution->multiple displays menüben válaszd ki az extend these displays t.
2/3 A kérdező kommentje:
Win 8.1 van a gépen.
2014. szept. 15. 14:55
3/3 anonim válasza:
Windows és P gomb. Windows gombot tartsd lenyomva, nyomogasd mellé a P-t. Amikor a kiterjesztés van kijelölve, engedj el mindent. A Start menü egybe tartozik, nem lehet megcsinálni, hogy az egyik része itt, a másik pedig ott jelenlen meg. Vagy mindkettőn, vagy csak az egyiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!