Mitől lehet ez kék halál?
Körülbelül 1-2 hónapja az új gépem (win7rendszer) elkezdte azt csinálni, hogy használat közben befagyott bejött a kék képernyő ami elvileg kékhalál aztán újraindult...ez egy darabig ment kb 4-5 alkalommal volt hetente mondjuk 1-2x.
Aztán elmúlt, megnyugodtam most pedig valamiért azt csinálja, hogy amikor bekapcsolom elkezd betölteni és a windows logo előtt már az ugrik be, hogy hiba lépett fel a windows indításában, és ad 2 válasz lehetőséget
-normál módú indítás
-indítás javítással
Aztán a javítással elindítom, utána végig megy valami windows 98 ablakban (nem értem miért?!?!?!win7-em van) a javítás újra indul és betölt.Ez van amikor így megy, van amikor nem, amikor nem akkor a javítás után újra indul a gép és a windows logo után, mielőtt beadná a fiókjaimat beugrik a kék képernyő és kékhalál megint.Újra indul és ezt párszor eljátszom vele, egyszer javítást választok egyszer normál módút és valahogy csak beindul mindig...Ezt is csinálta kb 2 hétig utána 2-3 hétig semmi és most megint elkezdte.Utána olvastam, és azt írták, hogy rossz a microsoft frissítés és, hogy nem szabad frissíteni, igazából lehet, hogy van benne valami mert amikor autómatikus frissítés jön általában mielőtt letöltöm, vagy miután letöltöttem szokott ez menni vagyis akkor szinte mindig.
Mert azt hittem léteznek értelmes emberek, de látom, hogy csak ilyen beképzelt fajta van itt.
15 ezer forint neked spórolás akkor oké, csak azt is számold, hogy nem mindenkit az anyjáék tartanak/tartottak el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!