Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez kék halál?

Mitől lehet ez kék halál?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1-2 hónapja az új gépem (win7rendszer) elkezdte azt csinálni, hogy használat közben befagyott bejött a kék képernyő ami elvileg kékhalál aztán újraindult...ez egy darabig ment kb 4-5 alkalommal volt hetente mondjuk 1-2x.

Aztán elmúlt, megnyugodtam most pedig valamiért azt csinálja, hogy amikor bekapcsolom elkezd betölteni és a windows logo előtt már az ugrik be, hogy hiba lépett fel a windows indításában, és ad 2 válasz lehetőséget

-normál módú indítás

-indítás javítással

Aztán a javítással elindítom, utána végig megy valami windows 98 ablakban (nem értem miért?!?!?!win7-em van) a javítás újra indul és betölt.Ez van amikor így megy, van amikor nem, amikor nem akkor a javítás után újra indul a gép és a windows logo után, mielőtt beadná a fiókjaimat beugrik a kék képernyő és kékhalál megint.Újra indul és ezt párszor eljátszom vele, egyszer javítást választok egyszer normál módút és valahogy csak beindul mindig...Ezt is csinálta kb 2 hétig utána 2-3 hétig semmi és most megint elkezdte.Utána olvastam, és azt írták, hogy rossz a microsoft frissítés és, hogy nem szabad frissíteni, igazából lehet, hogy van benne valami mert amikor autómatikus frissítés jön általában mielőtt letöltöm, vagy miután letöltöttem szokott ez menni vagyis akkor szinte mindig.

2014. okt. 16. 17:06
1 2 3
 11/22 Tengor ***** válasza:

[link] < telepített frissítések

HDSentinel mit mutat a winyóra? Mennyi %?

A gép pontos felépítésére gondoltam: cpu, alaplap, vga, táp, memória, hdd.

2014. okt. 16. 18:55
 12/22 A kérdező kommentje:

Minden 100% és kiváló a winyónál (kondíció,teljesítmény)

hőmérséklet 35Cfok

2014. okt. 16. 19:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Gép:

Cooler master hyper 212 evo (procihűtő)

ASUS F2A85-M alaplap

kolink power supply super silent (azthiszem ez a tápegység)

AMD A10 6800K (processzor)

GIGABYTE HD 7790 (videokártya)

2014. okt. 16. 19:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Memória pedig hyper x es 2x2GB
2014. okt. 16. 19:36
 15/22 A kérdező kommentje:
KHX1600C9D3B1K2/4GX es
2014. okt. 16. 19:37
 16/22 Tengor ***** válasza:
A táp felejtős, nem PC-be való. Szerezz be egy tisztességes típust!
2014. okt. 16. 20:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem volt egyetlen egyszer sem gond vele, minden jó, soha nem melegszik, hangja alig van és érezhetően tolja a levegőt is.Nekem nem volt vele problémám és nem hiszem, hogy emiatt csinálja a gépem azt amit... habár nem értek hozzá :)..
2014. okt. 16. 20:55
 18/22 Tengor ***** válasza:

Igazad van, nincs vele probléma, a kékhalál meg csak úgy jön, nem lehet köze a megbízhatatlan gagyi táphoz...

Csak nem tudom, hogy ha jobban tudod mint mi, akkor miért itt kérdezel és miért nem javítod meg?

2014. okt. 16. 21:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi köze a hűtésnek ehhez és, hogy miért fikázod le ezt a tápot amit több helyen rendszergazdák is használnak. Biztosan veszek egy új tápot mert Te azt mondod, hogy a táp miatt nem megy a rendszerem rendesen :'DDD be is fejeztem, minden piros kezet megkaptál ;) Hali.
2014. okt. 16. 21:26
 20/22 Tengor ***** válasza:

Jaj ne, csak piros kezet ne! Most mi lesz? Holnap senki nem fog mellém ülni a tízórainál :'( Nőj már fel kicsit!

Nekem különben mindegy, hogy az alkatrészeidet szétszedi-e a táp, de csak hogy kicsit tanulj: a táp nem a hűtésért felel, hanem minden hardver áramellátásáért. Lehetnek neked a legdrágább alkatrészeid, ha a tápon spórolsz, akkor egy idő után instabillá válik a rendszer (kékhalál, kikapcsolás, fagyás, szétcsúszás), esetleg a hardverek fizikailag is sérülhetnek.

Azok a rendszergazdák az otthoni saját gépükben használják ezt a tápot v. ott ahol megvan a keret, és ott spórolnak, ahol tudnak? Egyébként azok a rendszergazdák mit mondtak a géped problémájára? Miért nem őket kérdezed?

2014. okt. 16. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!