Mi a fene baja lehet a számítógépemnek?
Azzal indult, hogy egyszer (kb. egy hónapja) kékhalált kapott. (Nagyon ritkán de kapott máskor is, (1-2x) de csak a Windows újratelepítése óta) Újraindítottam, még egy kákhalál. Azután pedig elindult és nem lehetett látni semmit a képernyőn (no input signal). Aztán újraindítottam, bejelentkeztem (vakon jelszó + enter) és bekapcsoltam a hangfalat, h halljam elindul-e a Windows, el is indult, csak a képernyővel nem volt kommunikáció. Újraindítottam és működött minden, csak a váltakozó háttér volt először olyan furcsa.
Egy ideje pedig mindig újratelepíti a Windows frissítéseket (minden egyes kikapcsolásnál telepít 2-t). MINDIG. Először egy frissítés volt, amit mindig telepített, aztán jött két új és azóta mindig telepíti a két újat.
Néha lefagy teljesen (ilyet soha nem csinált még mióta megvan (pár év)), ilyenkor sem az egér, sem a billentyűzet nem reagál. De ha újraindítom, működni szokott.
Tegnap szintén kékhalált kapott, ma pedig többször lefagyott aztán 3x egymás után bedobta nekem a fekete képet, míg be nem jelentkeztem és ki nem kapcsoltam úgy (bekapcs. gomb 1x röviden). Úgyhogy most már eléggé aggódok...
Mit gondoltok, mi miatt lehet ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!