Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MItől fagyhat le a gép filmnéz...

MItől fagyhat le a gép filmnézés közben?

Figyelt kérdés

Van egy MSI fm2-a55m-e33 alaplapom, egy amd athlon 750k x4 procim és egy ati r7 260 videókártyám a gépben. Azt hiszem egy 600 Wattos tápegységgel.

HA számít, akkor írom azt is, hogy ez az alaplap nem tud egyszerre 4 magot használni. A bios azt írja hogy választhatok, hogy 1.+2.,1.+3.,2.+4.,vagy 1 magot használok.

2014. okt. 6. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Bios frissítés? Esetleg?
2014. okt. 6. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Már frissítettem, de mint a 4 mag kihasználatlanság, mint a lefagyások megmaradtak...
2014. okt. 6. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
De most akkor nem kompatibilis a proci a lappal? Hogy lehet ez? És még is össze lehetett rakni!
2014. okt. 6. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Végülis kompatibilis vele, csak ez valahogy nem enged egyszerre 4 magot használni, se 3at...
2014. okt. 6. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tom. Így nem tudom. Sajnálom nem tudok többet! Pl én nem szeretem az amd rendszereket. De egy intel i3 vagy i5 -ös rendszerrel lehet jobban járnál! Megnéztem az alaplapot goglin de,hát nem tudom. Pedig támogatja azt a procit. Esetleg próbálj vga drivert újratelepíteni,vagy windowst befrissíteni. Lefagyhat ha a merevlemez nem jó pl hard disk sentinel progit tedd fel azzal meg lehet nézni a merevlemez állapotát. De ha úgy fagy le ,hogy újra is indul az lehet táphiba is! Vagy most jutott eszembe, bios load default alapra állítsd így a legoptimálisabb beállítások élnek,a procit illetően is. Csak utána majd kapcsold ki az A jelű meghajtót mert aktiválja. Ennyi több nem jut eszembe! Remélem segít!
2014. okt. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!