Mitől lehet az, hogy zenehallgatás, filmnézés közben a hang néha megakad, mintha a proci maxolva lenne?
Mondjuk a youtube-on zenét hallgatok, vagy nézek egy filmet a gépen, akkor a hang néha megakad. De nem úgy akad meg, hogy nem hallatszik semmi, hanem 'berreg'. Tehát olyan mintha a proci 100%-on dolgozna, és beakadva a zene vagy valami ilyesmi. Sajnos nem tudom jól leírni.
Néztem már a feladatkezelőben, nem ugrik fel soha a proci teljesítménye, ezért nem értem miért csinálja.
Csak a böngésző megy, amiben futtatom a youtube-ot, és így is megakad.
Egyébként Lenovo m5400 a noti.
Talán az oprendszer lehet a hibás?(8.1)
"hanem 'berreg'. Tehát olyan mintha a proci 100%-on dolgozna, és beakadva a zene vagy valami ilyesmi"
a procinak nincs hangja sem 100%-on sem 0%-on
nem csoda ha nem tudsz olyan jelenséget leírni ami nem létezik...
Köszönöm hogy belekötöttél abba amit írtam, és megalkottad ezt a tökéletesen felesleges kommentet csak hogy idegesíts. Idióta.
A zene 'berreg' -ha másnak esetleg nem esne le-. Úgy berreg a ZENE, mint mikor a processzor 100%-on dolgozik, és emiatt a zene beakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!