Eltűnt a meghajtó. Hogyan lehetne visszavarázsolni?
Föl raktam egy partició kezelő programot nem tudom pontosan mi a neve. És miközben rakta a programot eltünt
2 meghajtó. Mert nekem a gépemben van egy 500gb meg 1000gb HDD és volt vagy 5 megható C-D-E-F-G. Az 500 a :C-D Megjató az 1000gb pedig a : E-F-G Miközben raktam a G ről az F re pakoltam És hirtelen eltünt a G-F Meghajtó de az e megmaradt de pont a G-F Meghajtó a legfontosabb sok fotó videó stb stb minden rajtuk van Mit tegyek küldjem szervizbe vagy ithol is meglehet javitani Már néztem a particiok között ott vannak de nem lehet vissza hozni őket semmiféle képen Bocs a helytelen irásért nem jó a billentyűm Mit tegyek?
A kifogás szánalmas: az igényesség nem függ a billentyűzettől.
Amit tehetsz: kikapcsolod a gépet és szakemberre bízod a TB-os meghajtót.
A particionálás relatíve egyszerű dolog, de lehet vele csúnya adatvesztést okozni. Ne tetézd a bajt azzal, hogy megpróbálod helyrehozni!
OFF:
Komoly billentyűzet lehet, ha az ige és az igekötő közé csak úgy beüt egy szóközt, máshova véletlenül pont nem... Hagyjuk már!
ON:
Lemezkezelőben tudsz nekik betűjelet adni v. ismeretlen fájlrendszernek titulálja?
Most nem az irás a fontos :D Mikor betüjelet próbálok neki adni ezt irja ....
A müveletet nem lehetett befejezni mert a Lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat A frissitési feladattal frissitése a nézetet Ha a probléma továbbra is fennáll zárja be a Lemezkezelési konzolt majd inditsa újra a Lemezkezelési alkalmazást vagy magát a számitógépet Én probáltam már mindent de semmi mind két meghajtónál ezt irja
Akkor kérdező már régen megoldottad volna
Másik használj full verzios szoftvert ha ilyet csinálsz
Betűjelet meg mindenképpen adjál neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!