Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltűnt a meghajtó. Hogyan...

Royalty kérdése:

Eltűnt a meghajtó. Hogyan lehetne visszavarázsolni?

Figyelt kérdés

Föl raktam egy partició kezelő programot nem tudom pontosan mi a neve. És miközben rakta a programot eltünt

2 meghajtó. Mert nekem a gépemben van egy 500gb meg 1000gb HDD és volt vagy 5 megható C-D-E-F-G. Az 500 a :C-D Megjató az 1000gb pedig a : E-F-G Miközben raktam a G ről az F re pakoltam És hirtelen eltünt a G-F Meghajtó de az e megmaradt de pont a G-F Meghajtó a legfontosabb sok fotó videó stb stb minden rajtuk van Mit tegyek küldjem szervizbe vagy ithol is meglehet javitani Már néztem a particiok között ott vannak de nem lehet vissza hozni őket semmiféle képen Bocs a helytelen irásért nem jó a billentyűm Mit tegyek?

2014. szept. 26. 20:19
 1/9 Tengor ***** válasza:

A kifogás szánalmas: az igényesség nem függ a billentyűzettől.

Amit tehetsz: kikapcsolod a gépet és szakemberre bízod a TB-os meghajtót.

A particionálás relatíve egyszerű dolog, de lehet vele csúnya adatvesztést okozni. Ne tetézd a bajt azzal, hogy megpróbálod helyrehozni!

2014. szept. 26. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A csoda program még lássa a elveszett meghajtókat ?
2014. szept. 26. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Próbálj meg rendesen irni vele [link] Egyébkén igen látszik a meghajtó csak nem tudom vissza hozni de azért kösz a választ
2014. szept. 26. 20:38
 4/9 Tengor ***** válasza:

OFF:

Komoly billentyűzet lehet, ha az ige és az igekötő közé csak úgy beüt egy szóközt, máshova véletlenül pont nem... Hagyjuk már!

ON:

Lemezkezelőben tudsz nekik betűjelet adni v. ismeretlen fájlrendszernek titulálja?

2014. szept. 26. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Most nem az irás a fontos :D Mikor betüjelet próbálok neki adni ezt irja ....

A müveletet nem lehetett befejezni mert a Lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat A frissitési feladattal frissitése a nézetet Ha a probléma továbbra is fennáll zárja be a Lemezkezelési konzolt majd inditsa újra a Lemezkezelési alkalmazást vagy magát a számitógépet Én probáltam már mindent de semmi mind két meghajtónál ezt irja

2014. szept. 26. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Nevetséges kérdés. Általános iskolai anyag: A hardver hozzáadása a Vezérlőpultban. Ez megkeress minden hardvert, ami található a számítógépen, és ha valamelyik nem működik megfelelően, Hibaelhárítás, vagy internet segítségével illesztőprogram letöltése hozzá. (Válaszd azt, IGEN, a hardver már csatlakozott a számítógéphez. Feltéve, ha nem birizgáltad meg a tápkábelt.)
2014. szept. 26. 21:28
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ahogy látom ennyit én is tudok mint te.

2014. szept. 26. 22:28
 8/9 A kérdező kommentje:
A meghajtókat nem jól irtam
2014. szept. 26. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor kérdező már régen megoldottad volna

Másik használj full verzios szoftvert ha ilyet csinálsz

Betűjelet meg mindenképpen adjál neki

2014. szept. 27. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!