Eltűnt a D: meghajtó. Hogyan lehetne visszavarázsolni?
2x is telepítettem Win7 Ultimate 32bit rendszert, de valami miatt eltűnt a D: meghajtóm. Telepítésnél a C:-t formáztam, de úgy tűnik hiába. A D: meghajtót pedig semmiképp nem akarom formázni, hisz azon vannak a dolgaim (programok, képek, zenék, stb)
Nézegettem pár oldalt, hogyan lehetne visszatenni, néhányan írták a registry-t. Abba nem merek belepiszkálni, hátha elrontom (megjegyzem, ennyira azért nem értek hozzá).
A laptopom Acer Aspire 6920G - előzőleg WinXP volt rajta.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ha eltünt, akkor az azért lehet, mert formázatlan. De ha van rajta adat, akkor nem tudom.
EASUS Partition Magic - telepítsd fel ezt a programot és nézd meg, hogy ezzel megvan? És milyen állapotban?
a win 7 elvileg másfajta ntfs-t (fájlrendszert) használ mint az xp
Itt nézd meg
Számítógép(jobb gomb)Kezelés/Lemezkezelés
Ha itt sem látod akkor...
Látom a másik meghajtót, annyi szabad hely van benne, amennyinek kell lennie, viszont fogalmam sincs hogyan tudnék hozzáférni.
2. válaszoló: Rendben látom a partíciót, de nincs neve. Itt van egy kép róla: [link]
Varázsolni?
Sáros folyó széles tó
Gyere vissza meghajtó xxxxxxxxxxxxdddddddddddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!