Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hálózat feltérképezése miért...

Hálózat feltérképezése miért ennyire lassú Total Commanderben?

Figyelt kérdés
Igazából sejtem a választ, csak a megoldást nem tudom. Tehát a hálózat megnyitása tart sokáig, ha betöltött, akkor gyorsan tudok tallózni az eszközök között. Feltételezem az okozhatja a lassulást, hogy régebben több munkacsoport volt megadva, mert elfelejtettem telepítés után mindegyik gépen átírni (otthoni hálózat lévén ez ugyebár nem előnyös) így most módosítottam. Ennek ellenére a "Teljes hálózat"-nál továbbra is megjelenik a "workgroup" munkacsoport pedig nincs benne eszköz. Természetesen mindez újraindítás után is jelentkezik... Mi miatt láthatja és hogyan lehetne megszüntetni?

2014. szept. 25. 03:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Az lemaradt (bár a probléma okát tekintve szerintem nincs jelentősége) win8.1 update 1-es rendszerről van szó.
2014. szept. 25. 03:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy hogyan, de a probléma magától megoldódott... azért egy hálózatban jártas ember leírhatná ennek az okát, mert érdekel! :)

Azontúl a win8-ból az összes hasznos gui-t kiszedték (legalábbis ami a hálózatokat illeti). Ennyire lebutított kezelőfelület még egy windowshoz sem méltó...

2014. szept. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!