Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 pro vagy Nvidia...

Windows 8.1 pro vagy Nvidia driver butítja a játékot?

Figyelt kérdés
Ma felraktam a Win8.1-ét meg új Gts 450 drivert, és azt veszem észre butítja a játek grafikákat(Bf4), de lehet hogy csak vak vagyok.
2014. szept. 24. 23:10
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
Játékra egy kiforrottabb rendszer ajánlott, mint a Windows 7 SP1, talán vesztesz vele néhány FPS -t, talán 10 másodperccel lassabban fog bootolni a gép, és talán pár százalékkal lassabban indulnak majd az alkalmazások. De legalább nem egy használhatatlan, értelmetlen dolgokkal megtömött bughalmaz lesz a gépeden -ami gyakran még saját magával se kompatibilis-, hanem egy igazi operációs rendszer.
2014. szept. 24. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
1-es válaszólónak teljesen igaza van!!!
2014. szept. 25. 07:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen értem, de egyáltalán nem tapasztaltam bugot, és ez nem a kérdésemre volt Válasz...
2014. szept. 25. 07:14
 4/8 P.O.C. ***** válasza:
És amit tapasztaltál azt minek neveznéd ha nem bug -nak? Két lehetőséged van, vagy tűrsz neki, vagy visszaállítod az előző működőképes állapotot.
2014. szept. 25. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Kedves draga 1. valaszolo!

Szakmailag hogyan viszonyulsz a gepekhez? Jomagam szofverfejleszto vagyok.

Jatekra is es minden masra a Windows 8.1 update 1 a leheto legjobb megoldas. Szakmailag. Az, hogy egy 3 eves gepen nem a legjobb, nem a rendszer hibaja, nagyon uj technologiakat alkalmaz. Egy harom eves gep pedig valoszinuleg mar akkor 1-2 eves hardvert kapott, nem a legfrissebbet.

Szoval ez a driver hibaja lesz. A BF4-hez pedig a Windows 8 az ajanlott rendszer. Van jatek, amihez mar a Windows 7-et nem is ajanljak, csak megjegyzik, hogy fut azon is...

DirectX12-t is csak a Windows 8.1+ fogja tamogatni, vagy inkabb a Windows.(valoszinu nem lesz Windows 9).

Szoval gratulalok az eszetekhez.

(nincs ekezetem, nem magyar a billentyuzetem, ha belekotsz, azzal elfogadod, hogy hivatalosan is buta vagy.)

2014. szept. 26. 00:58
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

Ha az hiszed, hogy csak egy szoftverfejlesztő érthet a számítógéphez, akkor súlyos tévedésben vagy.

A Windows 8.x -al meg tapasztalok amit tapasztalok, és bocs hogy elvárom tőle, hogy egy 4 éves hardvert normálisan támogasson. Talán programozóknak bejön 8, de a játékosok csak szopnak vele. És ebben a kérdésben játékról van szó, nem programozni akar a kérdező.

Azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nem lesz Windows 9, mikor a technológia előzetese hamarosan letölthető lesz. Tele van vele a sajtó, ha szoktál ilyet olvasni.

2014. szept. 26. 03:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem Win 7 64 bit ultimate van fenn minden frissítéssel! Ennél jobb nem is lehetne a BF4!!!!!!!!!!
2014. szept. 26. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja 5-ös válaszoló a 3 -éves gép az egyáltalán nem régi! Akkoriban kijött a 1156-1155 -os alaplapok ha ezeket nem támogatja rendesen a win 8 akko lelehet húzi WC---n A win8-at meg a tervezőjét is!
2014. szept. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!