Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Erre a vidókártyára lesz...

Erre a vidókártyára lesz driver windows-7 el? 128MB nVIDIA GeForce FX 5200 (Asus V9520 Magic)

Figyelt kérdés

Most xp-ém van de kiváncsi vagyok hogy menne e a Win-7, vagy 8.

A gép további tulajdonságai:

Asus P4P800 alaplap

CPU: 3.00GHz

Ram: 1.00 GB

Kicsit régi gép, de egyenlőre itthonra megfelel, nem játszék és modern cuccokra használom, csak netezni, zenéthallgatni, és filmetnézni.

#Windows 7 #Windows 8 #Asus P4P800 #128MB nVIDIA GeForce FX 5200 (Asus V9520 Magic)
2014. aug. 29. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem játszanál, miért kell rá annyira Windows?

Ha az XP-n már nem érzed magad biztonságban, csapj rá egy Ubuntut. Sebességben, stabilitásban, boot időben sokkal jobb, telepítve annyi helyet sem foglal, mint az XP és művészet rá vírust találni.

2014. aug. 29. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:
A változatosság kedvéért, és kiváncsiságért tenném fel a win7 vagy 8-at, de csak ha menne, s a kérdésem is ez volt, hogy menne e? és vannak driver-ek erre a vid.kártyára
2014. aug. 29. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha rákerestél és nem találtál drivert hozzá, akkor valószínűleg nincs. Nekem is volt egy videókártyám, aminek nem volt Win7 drivere, de a Windows XP SP2-es kompatibilitási mód megoldotta.

A kérdésre visszatérve, a legújabb Windows 8 (aminek a telepítője alapból tartalmazza a 8.1-et és az áprilisi "update"-t, ha csak a "sima" 8-ast rakod fel, amit csak felfrissítesz, akkor az úgy nem lesz jó) futtatható 1 GB ram-mal is, tehát megpróbálhatod, de én nem vennék rá mérget, hogy olyan gördülékeny lesz ezen a gépen, mint az XP. Szerintem lehet, hogy egy Linux-szal jobban járnál, a fent írtakra tökéletesen megfelel, ahogy előttem is írták.

2014. aug. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!