Ubuntu baj van!?
Segítség.
A legujabb lts kiadás.
A képernyő szilánkozik, már a menüben.
Félig magyar.
Videókártya nvida 6800 gt
ventilátor eszeveszetten forograjta
windows 7-en csendes
Ubuntu oldal szar nem lehet regisztrálni valaki hansználja az emailcímem…………… ……………… lehetetlen de oké …
Nincs net a gépen.
1. Windows alatt jó-e a kép?
2. Mi van, ha felrakod az nvidia driverét a nouveau helyett?
3. laptop vagy asztali gép?
4. Kábel vagy wifi?
Windows alatt igen, jó a kép és nem forog százzal az összes ventilátor a gépben. Asztali, a video kártya agp-s.
Lehet rosszul is telepíteni?
Hogy és honnan telepítsek drivert?
Mi az a repó?
Csináltam az előbb, hogy modemnek használtam a telefonom de mostmár a betűk is annyira elfojtak hogy olvashatatlanok lettek, remélem azért nem vágja haza a vga-m.
Na most újra rakom, most is magyar a telepítés viszont a hang ikon és az a melletti opciók angolul jelennek meg. Most is hangosan forognak a ventik.
Windowson futtattam egy 3d markot semmi gond nem volt. Valószínűleg akkor a vga driver lesz a bibi, de elmagyarázhatnátok hogyan kell cserélni.
Meg hogy telejesen magyar legyen, ne csak részben.
Találtam drivereket, de egyiket sem engedi apply-zni.
Mindig vissza dob arra a köcsög x.org x server dirverre
A proci mindig 100%-on van szinte.
Ennyire hulladék nem lehet a linux.
Tőltögetek le az nvidia oldaláról lefagy aztán kódsorokat kapok channel error, majd mintha leváltak volna a memóriák a videókártyáról. Majd rendszer program hiba történt üzi.
Szét frissítettem hátha úgy kb 300MB adatforgalmam ment el a semmire.
A nyelvet is frissítettem magyarra, hát az az egy ikon a terület és nyelv magyar lett a többi angol maradt, vagyis minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!