Függőleges vonal Word-ben?
Figyelt kérdés
AltGr + W kombinációt hanyagolva, mert ez szaggatott vonalat ad. | Van-e más út is, folytonos vonalat kapni?
|
|
2014. szept. 19. 11:44
21/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok programozni, se újabb bonyodalmakkal előállni, csak arra lennék kíváncsi, hogy a zártszegélyű hasábon kívül hogyan tudom folytatni a munkát, akár mellette, akár alatta? Nem tudom kivenni a kurzort, hiába kattintgatok a hasábon kívüli szabad területre. Erre kéne egy tipp.
2014. szept. 20. 10:31
22/28 A kérdező kommentje:
Szegély nélküli hasábot sem engedi abbahagyni a Word egy oldalon belül. Ezek szerint ebbe bele kell nyugodni, mert ennyit tud és kész?
2014. szept. 20. 10:50
23/28 anonim válasza:
Minden, amit eddig leírtál, kényelmesen megoldható táblázatokkal...
24/28 SimkoL válasza:
Miért nem szövegdobozokat szúrsz be ?
25/28 A kérdező kommentje:
A szövegdobozos anyag használhatónak tűnik, de ki lehetne-e nyomtatni valahogy? Ha megnyitva a linket bemásolom... hova is?
2014. szept. 20. 11:44
26/28 A kérdező kommentje:
Megvan! Böngésző címsorába másoltam és kinyomtattam. Nagyon köszönöm a tippeket. A táblázatost is :)
2014. szept. 20. 11:51
27/28 A kérdező kommentje:
Minden eddigi javaslat, tanács jó lehet még valamire!
2014. szept. 20. 11:57
28/28 A kérdező kommentje:
Honnan indultunk és hova jutottunk? Hányszor átértelmeztük a kérdéseket? Hányszor vetődött fel újabb ötlet, javaslat? Hányan vettek részt benne? Ez az érdekes! Ez egy nagyívű eszmecsere volt, ha lehet annak venni. Végül is megérte... Minden jó, ha vége van!:)
2014. szept. 20. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!