Függőleges vonal Word-ben?
Figyelt kérdés
AltGr + W kombinációt hanyagolva, mert ez szaggatott vonalat ad. | Van-e más út is, folytonos vonalat kapni?
|
|
2014. szept. 19. 11:44
2/28 anonim válasza:
windowsgomb + R begépeled hogy: charmap és enter.
ott kikeresheted
3/28 anonim válasza:
Egyébként rajzolhatsz is oda vonalat, vagy tehetsz szegélyt, vagy megpróbálhatod a sortávolságot nullázni.
4/28 Tengor válasza:
Az írógépeket már egy ideje lecseréltük. Használj szegélyt, ha szegélyt szeretnél!
5/28 A kérdező kommentje:
Eddigi eredmény negatív. Nem szegélyt szeretnék, hanem a lapot függőlegesen több részre - hasábra - osztani, vagy részben, vagy teljes hosszban a margókon belül. Mondjuk középen kettőre. Ehhez való függőlegest megfelelőt nem találtam, mert vagy hézag marad közte, vagy elcsúsznak vízszintesen egymáshoz képest. A sortáv nullázását kipróbálnám, ha megírnátok hogyan kell? Amatőr vagyok:) Jelenleg enterrel új bekezdést tudok csak kijelölni, egy sorral lejjeb ugrani csak shift + enterrel tudok.
2014. szept. 19. 12:54
6/28 Lajos54 válasza:
De egyébként, ha csak egy függőleges vonalra van szükséged, válaszd az "Alakzatok" fület a "Rajz" elemekből, ott olyan méretű-vastagságú-színű vonalat rajzolsz, amilyen tetszik, és oda húzod, ahova éppen szükséged van rá. Utólag is lehet méretezni.
7/28 A kérdező kommentje:
Az "Alakzatok"-ból választás ígéretesnek tűnik, de hogyan tudom a vastagságot változtatni?
2014. szept. 19. 13:09
8/28 Tengor válasza:
A word kezel hasábokat. Azoknak lehet saját szegélye. Az volt már?
Esetleg táblázat?
9/28 A kérdező kommentje:
Tengornak válasz:
Még nem próbáltam egyiket se, de úgy érzem közeledünk a megoldáshoz. Lajos54 javaslata is használhatónak tűnik. Akkor most a Te ötleted hogyan kivihető? Mondjuk kettő hasáb szegéllyel? És a táblázat, ha csak a legegyszerűbet vesszük?
2014. szept. 19. 13:45
10/28 Tengor válasza:
Beállítasz két hasábot és beállítod nekik a szegélyt. Ez Office csomagonként máshol elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!