A hasábokat be tudom állítani, csak még a szegélyeket kéne megtanulni. Már csak ebben segíts, légy szíves! Mert, ami szegélyeket adtam neki, azok margón kívül estek, én pedig margóhoz igazítva szeretném megjeleníteni őket.
2014. szept. 19. 14:24
12/28 A kérdező kommentje:
Hasábot és szegélyt is beállítottam, csak az a bökkenő, hogy a második jobboldali hasábba csak akkor lehet írni, ha a baloldali már betelt. Ráadásul nyitva hagyja az alsó rész és folytatólag a jobb oldali hasáb felső részét. Én szeretném bezárni mindkét hasábot és egymástól függetlenül írni beléjük, ugrálni közöttük. Ezt hogyan lehet és nincs több kérdésem. Hálás köszönet az eddigiekért is mindenkinek.
2014. szept. 19. 14:53
13/28 anonim válasza:
Használj táblázatot.
2014. szept. 19. 15:12
14/28 Tengor válasza:
Beszúrásnál találsz olyant, hogy Töréspont beszúrása és abban olyant, hogy hasábtörés v. szakasztörés v. ilyesmi. Ha beszúrsz egy olyant az első hasábba, akkor tudsz írni a következőbe.
2014. szept. 19. 15:26
15/28 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Lassacskán csak beletanulok valahogy. Sok a variációs lehetőség és elkeveredek közöttük.
2014. szept. 19. 15:34
16/28 A kérdező kommentje:
Sok hasznosíthatót tanultam ma tőletek! Innentől már csak próbálgatni és gyakorolni kell. Szóval ezután jön a JAVA!
2014. szept. 19. 15:41
17/28 A kérdező kommentje:
Még valami: Van egy lezárt, szegéllyel körbevett hasábom a lap baloldalán. Viszont nem tudok belőle kilépni a kurzorral, hogy új hasábot kezdhessek a jobb oldalon mellette. Ez csak hasábtöréssel lehetséges?
Mert ez nem a legjobb módszer, mivel nyitva marad a hasáb alja és a következő teteje, pedig én bezárni szeretném.
Nem akarok a lapaljáig sem menni, ahol természetes módon megy át a jobb oldalra, hanem valahogy lapközben szeretnék új hasábot kezdeni jobbra. Ez megoldható valahogyan, mert én nem találom a módját?
2014. szept. 19. 16:08
18/28 A kérdező kommentje:
Szóval hasábtörés mellőzésével új körbezárt hasábot kezdeni a baloldali mellett, mondjuk a lap közepén vagy bárhol. Tippje valakinek?
2014. szept. 19. 16:24
19/28 Tengor válasza:
Ne kezdj el programozni! Ahhoz lényegesen több önállósára és kifejező képességre lesz szükséged.
Lehet, hogy reggel van, de még csak elképzelni sem tudom, hogy mit szeretnél.
2014. szept. 20. 09:59
20/28 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy felvetted a fonalat és válaszoltál. Megmondom, mi a gondom: készítettem egy szegéllyel körbezárt hasábot a lap bal oldalán, néhány sorosat (próbaképpen) és nem tudok belőle kilépni, hogy folytathassam az írást a teljes oldalszélességben tovább. Ez így megérthető? Szóval hogy lépjek ki egy körbezárt hasábból?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!