PCX garanciális csere hogyan működik?
Még garanciás monitorról lenne szó. Teljes felbontáson nem ad képet, csak ki-be kapcsol. Táp tökéletes, videokártya tökéletes, teljesen biztos, hogy monitorhiba.
Így hát gondoltam, visszaküldöm. Háztól házig garanciás a termék, így gondolom a PCX küldi ki érte a futárt...
De..
Mit kell írnom a csomagra?
Mennyi idő az átfutás?
Hogyan zajlik ez az egész?
Szerintem ezt tőlük kérdezd meg, az a biztos.
Viszont furcsa amit leírtál, mekkora felbontásban nem akarja az igazságot? Milyen kábelen kötöd össze? A kábelt is próbáltad cserélni?
A haverom a PC-jét küldte vissza.Telefon vagy mail és jön a futár.Az övének nem volt doboza így hát a futár jól otthagyta azzal a kikötéssel hogy dobozolják be és kérjenek másik időpontot.Kértek, másnap jött el is vitte majd 2 hét múlva többszöri rákérdezés után meg is érkezett haza. Két hét alatt sikerült kicserélniük a lehalt videokártyát.
Nem tudom hogy ez e a hivatalos eljárásuk vagy ez csak egyedi eset de ez történt aprajafalván a törplakóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!