World of Tanks-ban hogy lehet a tapasztalatot átváltani?
"Szabad tapasztalati pontra" lehet váltani, és tudtommal csak aranyért. Azt meg ugye pénzért lehet vásárolni a neten.
Ritkán ajándékba is adnak egy keveset. Rémlik, hogy versenyeken is lehet nyerni.
Van aranyad?
Pedig ilyen a "Free to Play".
Ingyenes a játék, de azért elhúzza a mézesmadzagot, hogy lehetne gyorsabban fejlődni, csak "áldozni kell rá egy keveset".
Néha olyan érzésem van, hogy direkt vesztes csatákba sorolt be, hátha a frusztráló vereségek rávesznek a fizetésre.
Csak paranoia lett volna?
Végül elvesztem... Aranyat vettem, hogy mielőbb meglegyen a KV-1S. Aztán befestettem a tankjaim. Mi jöhet még? ARANYLÖVEDÉK??? .-( (Azért ilyen a smiley, mert Prokhorovka mellett egy ütközetben kilőtték az egyik szememet.)
Eddig ráköltöttem 3-4000 forintot. (Vagy 4-5000-et? Ki tudja...)
Ha így folytatom, lassan kijön egy fizetős játék a sztímen.
Ez általában így szkott lenni.Én elég sok mmo-t megjártam már,szinte mindre költöttem is.Köszönöm a válszokat.
Az másoik válaszolónak a prohorovka poénért a fél óra röhögést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!