Érdemes lenne e lga 775 foglalatrol átváltani 1155 foglalatra vagy amd am3+ foglalatra?
Ha húznád 3,2/3,4 ghz-re a procit akkor akár egy R7 260x-et is kihajtana még. Alapjáraton viszont pont jó páros az 5670-nel, így ha nem akarod Overclockolni a procit, az egész konfigot újítanod kéne szerintem.
Ha húzod a procit azt csak minőségi alaplap alatt tedd és legyen rajta külön jó hűtő.
Sajnos az intel eléggé szétszórt lett mostanság
nem igazán lehet kiigazodni rajta ezzel sok tokozással
Nekem is ilyen procim van, szerintem ha túlhúzod és erősebb
vidkarit teszel mellé akkor még elmegy legalább 2 évig
-de ha mindenképp váltani akarsz akkor szerintem inkább az AMD-t (AM3+)válaszd lehet hogy gyengébb mint az intel de jóval olcsóbb is és ott csak fizikai magok vannak nem pedig az Intel HT megoldásai
Coler master TX3 as hűtő van rajta ha játszom akkor felmegy a hőfokis 56 fokra is de ha nem játszom csak netezek akkor 40-50 között vanna hőfok, de ha a hd5670 estől jobb videokártyát veszek akkor jo lesz még a q6600 as processzor ha játszani is szeretnék a uj játékokal?
A memoriá 8gigáig lehet rakni ami ddr3 a 8 giga az még bőven ellég a legujabb játékoknak?
És még egy tanácsot kérnék ugye most astrock alaplapom van ami G41M VS3 R2.0 de ha vennék egy Gigabyte G41M-combo alaplapot az jobb az Asrocnál?
Kevés hejen árulják már de 20 e ért adják nem érdemes kikölteni annyit rá még ha jobbis az Astroctol?
Alaplapra semmiképp ne költs
nem ismerem a hütőd ez után olvass a neten hogy mit lehet kihozni a Q6600 párossal
nekem G0-s van 3.4GHz ketyeg bár ilyenkor iszonyat sokat eszik 160W-t
Ha az alaplap támogatja a frekvencia állítást (manual)
valamint a feszültséget is (Q6600-nál ez max 1.5V lehet)
akkor tuningold és tegyél mellé egy jobb vid. karit
de ne felejtds el hogy a tápnak is jónak kell lennie mert a túlhúzásnál nagyon zabál ám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!