Most melyik foglalatra érdemesebb alapozni?
Figyelt kérdés
A régi gépemből sok dolog megfog maradni , viszont az alaplap,proci,ram csere lesz ami kijön 60k alatt, és i3-t akarok bele rakni, amit később vagy i5 vagy i7 váltana, de LGA 1150, vagy LGA 1155? mi a különbség? van egyáltalán különbség ?2014. máj. 25. 12:50
1/15 anonim válasza:
LGA 1155-öt válassz szerintem, olcsóbbak valamivel az alkatrészek és gyorsabbak, jobbak is és ha a jövőben szeretnél újítani a gépben valamit, akkor újabb lapra érdemesebb.
2/15 anonim válasza:
LGA1150 az újabb, erre érdemes alapozni. H97 ill. Z97-es chipsetű lappal pedig a Broadwell procikat is bele tudod majd tenni.
Van különbség, de főleg inkább IGP-ben, mint nyers CPU-erőben.
3/15 A kérdező kommentje:
na most akkor kinek higgyek ? :D
2014. máj. 25. 13:01
4/15 anonim válasza:
első, te egy idióta vagy.
lga 1150-re kéne 97-es lappal.
5/15 anonim válasza:
"LGA 1155-öt válassz szerintem,
olcsóbbak valamivel az
alkatrészek és gyorsabbak,
jobbak is" hát ez mind nem igaz. A 1150-es, újabb, olcsóbb hozzá a processzor, gyorsabbak, és nem mellékes módon energiatakarékosabbak. És erre jönnek még fejlesztések, ellenben a 1155-ösel.
6/15 A kérdező kommentje:
a Core i3 HT-s mi ?
2014. máj. 25. 13:13
8/15 anonim válasza:
Jónak jó, de inkább szoríts bele egy ilyet, jobban megéri a később fejleszthetőség miatt.
i3-asokban van Hyper-Threading, 2 magjuk van, de 4 szálon tudnak dolgozni. (ami természetesen nem olyan hatékony, mint 4 valódi mag)
9/15 A kérdező kommentje:
de még mindig hatékonyabb mint egy core 2 duo. ideiglenesen is meg amúgy is .
2014. máj. 25. 13:27
10/15 anonim válasza:
Persze, hatékonyabb, csak kiegészítésnek írtam, hogy nem olyan hatékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!