Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung galaxy s4 sim kártya...

Samsung galaxy s4 sim kártya behelyezés?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy fent említett típusú telefont viszont a már meglévő sim-kártyámat nem tudom beletenni mivel túl nagy a kártya.Az előző telefonomat 4 éve kaptam ezért arra gondoltam hogy mivel a számítástechnika gyorsan fejlődik esetleg már más méretű sim kártyákat gyártanak. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném :-)
2014. szept. 11. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Micro sim kell bele. Elmesz a szolgaltatodhoz es kersz egy ilyent, a Vodanal talan 5.000-be kerul. Kb barmelyik telefonos boltban meretre vagjak neked 500-1000Ft-ert.

Vagy kinyomtatod ezt es olloval levagsz belole: [link]

2014. szept. 11. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt rossz téma:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Másrészt a te sim kárytád mini (azaz normál) sim kártya, viszont a telefonodba micro sim kell, ami ugyanaz mint a mini sim kártya, csak kevesebb anyag van a chip körül, ezáltal kisebb. A szolgáltatódnál feltehetően ingyen, pár perc alatt kicserélik a megfelelő méretűre a kártyát. GSM boltba is méretre lehet vágatni, de a csere szerintem mindenképpen biztosabb megoldás. A telefonszámod megmarad.

2014. szept. 11. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a gondom az S3-nál. 7000Ft-ot mondtak a Vodafonenál, szóval méretre vágtam ollóval, és azóta is vígan használom. A másik lehetőség az, hogy valakitől szerzel egy kütyüt, ami levágja a felesleget.
2014. szept. 11. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és bocs a rossz témáért :-) nem vagyok rutinos :-):-)
2014. szept. 11. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj, egyszer-kétszer elnézzük a rossz témát. :D
2014. szept. 11. 20:40
 6/7 Lajos54 ***** válasza:
Kolléganőm hasonlóan járt. Bement a "T" üzletbe, hogy mit tegyen. Fogtak egy ollót, és megoldották a problémát... :)
2014. szept. 12. 12:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Bevittem a szolgáltatómhoz és díjmentesen kicserélték sőt kaptam egy adaptert is amivel a régibe is bele tudom tenni :-) köszönöm a válaszokat :-)
2014. szept. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!