Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kerül alvó állapotba...

Miért nem kerül alvó állapotba a gépem, amikor lehajtom a laptop fedelét? (Windows 7)

Figyelt kérdés

XP alatt külön be- vagy átállítás nélkül működött. Most letiltottam, hogy az egér felébresztheti a számítógépet, de így sem működik. A speciális beállításokban a fedél lehajtása opciónál megadtam, hogy alvó állapot, de csak úgy hajlandó "aludni", ha a start menüből indítom el az alvó állapotot.

Mit kellene még megnéznem? Mi mást kell még beállítani, hogy normálisan működjön?

2014. szept. 10. 09:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Chipset-et már telepítettem, de az sem oldotta meg a problémát. :(
2014. szept. 11. 09:00
 12/18 CspCsj ***** válasza:
Ha már idáig eljutottunk: mi a laptop pontos típusa?
2014. szept. 11. 15:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Toshiba Satellite L40-17S
2014. szept. 11. 20:23
 14/18 CspCsj ***** válasza:

Rákerestem a típusra és másnál is előfordul ez a probléma Win7 esetén.

Hibernálást vagy kikapcsolást próbáltál beállítani? Ezek valószínűleg működnek, így nem a fedél kapcsolójával lesz a gond.

2014. szept. 14. 12:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Így sem működik. :(
2014. szept. 15. 20:02
 16/18 CspCsj ***** válasza:

Akkor nem érzékeli a kapcsolót.

A lehajtáskor általában egy Alvás gombnyomás hajtódik végre, lehet hogy valamelyik energiatakarékos funkció hiányzik.

Próbáld a Value Added Package-et telepíteni, az tartalmazhat ilyesmit.

2014. szept. 16. 09:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2014. szept. 17. 09:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Sikerült!!! :)))))

Bár nem a Value Added Package oldott meg a problémát, de az vezetett rá. Mivel a telepítésnél hibát írt ki, ezért rákerestem, így találtam egy fórumot, ahol írták, hogy valami Hotkey Utility kell. Na, ezt feltelepítettem, és most már minden királyul megy. :)

Köszönöm kitartó segítségedet. :))

2014. szept. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!