Miért nem kerül alvó állapotba a gépem, amikor lehajtom a laptop fedelét? (Windows 7)
XP alatt külön be- vagy átállítás nélkül működött. Most letiltottam, hogy az egér felébresztheti a számítógépet, de így sem működik. A speciális beállításokban a fedél lehajtása opciónál megadtam, hogy alvó állapot, de csak úgy hajlandó "aludni", ha a start menüből indítom el az alvó állapotot.
Mit kellene még megnéznem? Mi mást kell még beállítani, hogy normálisan működjön?
Rákerestem a típusra és másnál is előfordul ez a probléma Win7 esetén.
Hibernálást vagy kikapcsolást próbáltál beállítani? Ezek valószínűleg működnek, így nem a fedél kapcsolójával lesz a gond.
Akkor nem érzékeli a kapcsolót.
A lehajtáskor általában egy Alvás gombnyomás hajtódik végre, lehet hogy valamelyik energiatakarékos funkció hiányzik.
Próbáld a Value Added Package-et telepíteni, az tartalmazhat ilyesmit.
Sikerült!!! :)))))
Bár nem a Value Added Package oldott meg a problémát, de az vezetett rá. Mivel a telepítésnél hibát írt ki, ezért rákerestem, így találtam egy fórumot, ahol írták, hogy valami Hotkey Utility kell. Na, ezt feltelepítettem, és most már minden királyul megy. :)
Köszönöm kitartó segítségedet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!