Gigabyite eg41mft-us2h alaplapom van benne egy q8300 proci de ha huzni szeretném alap órajelről ami 2.5GHz,2.8 vagy 3GHz re de nem tudom, ez mért lehet? Segitséget kérnék, a többi lent.
Ha huzni szeretném a procimat a q8300 az mongyuk 2.8 vagy 3GHz re akkor a biosban elfogadná de a windows7 ben ugyanugy 2.5GHz nem lássa vagyis ami az alap órajel.
Próbáltam a szórzokatis állitani de csak 6 os és 7 es szórzó van de semmelyiken nem tud nagyobb órajel re menni windows alatt.
Ha a 6 ós szorzóra rakom ott 2GHz re megy amit még látt a windows ban.
Előzőleg egy q6600 as volt amit tudtam huzni de ott volt 9 es szorzó is , de ha a q8300 jobb a q6600 astól akkor mértnem engedi huzni?
Még az jutót eszembe hogy lehet a biós frissités nem jó a q8300 nak , most az F2 van benne amit még a q6600 is használtam de van még F3,F4,F5,F6,F7 is , az F7 is volt mikor még a q6600 ast használtam de a régebbire frissitetem.
Lehet hogy nem jó az F2 frisités a q8300 nak?
Aki tudna nekem ebben segiteni a q8300 nak melyik lenne jó az léccives írja majd meg üzenetben.
Vagy azzis lehet hogy nem lehet huzzni a q8300 at?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!