Babylon nevű Toolbar törléséhez kérnék segítséget. Alap lehetőségeken már túl vagyok, valami ötlet?
Tudom, hogy már sokszor volt a kérdés, de 2 napja folyamatosan ezzel szenvedek. A lehető összes helyről töröltem ahonnan csak lehetett. Már vagy 10 különböző programmal próbáltam törölni, de sehogy sem akar eltűnni. Minden új ablak megnyitásánál bejön a keresője, nagyon idegesítő. Chrome-t használok. Spybottal is próbálkoztam már. Megtalálja, helyreteszi, mégsem szabadult meg tőle.
Rendszer-visszaállítás nem ad ki olyan időpontot ami a telepítés előtt lenne.
Valami ötlet?
( Használj a jövőben okosabb program eltávolítót ami képes még a regeditbe is belépni )
(Rendszereszközök / Telepítő és eltávolító programok / Revo Uninstaller)
Revo Uninstaller 1.93 magyar Letöltés :
1.-Megnézed kompatibilis a rendszereddel a revo .
(ha igen válasz )
2.-Letöltöd a revo-t .
3.-Telepíted a revo-t .
4.-megkeresed a babylon toolbar programot a (programok) listában .
5.-Speciális módban (eltávolítás) törlöd a babylon Toolbar-t .
Megnyitod a Chrome-t .
( ha előjön )
1.-Belépsz a kiegészítő kezelőbe .
2.-Törlöd a babylon Toolbar-t .
3.-újra indítod a Chrome-t .
Köszönöm a választ!
Ezt a programot is ajánlották már, le is töltöttem, a problémám ott kezdődik, hogy meg sem jelenik a program listán.
A Chrome Eszköztárából is töröltem a bővítményt, átállítottam a keresőmotort, kitöröltem onnan a Babylont, mégis új lapnál ezt dobja be.
- Kezdő lap és új lap megnyitás -
Beállítás bombra (klikk) -szerelőkulcs-
Akkor a babylon linkjét kell kitörölni az új lap megnyitásnál .
Illeszd be (új lap megnyitásnál) az alap crome-nak az oldalának a linkjét .
mentés
Majd restart crome
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!