Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miről tartsak Power Point...

Miről tartsak Power Point előadást?

Figyelt kérdés
Nincs semmi ötletem. Légyszi írjatok minél többet! Előre is köszi.

2012. ápr. 17. 08:24
 1/10 lindmayer ***** válasza:
a power point használatáról
2012. ápr. 17. 08:33
 2/10 lindmayer ***** válasza:

most komolyan kérdezed?

vagy komolyan ennyiből találjuk ki hogy mi a témakör, tantárgy stb.?

2012. ápr. 17. 08:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Tökmindegy miből. Infóra kell, mert a használatát vesszük.
2012. ápr. 17. 08:50
 4/10 2xSü ***** válasza:

#1 ötlete kézenfekvő. :-)

De tényleg. Szépen le lehet lépésekre bontani egy Powerpoint előadás elkészítésének menetét (tervezés, dizájn, tartalom elkészítése, animációk), az egyes lépések szempontjait, stb…

Vagy itt egy jó téma: Mezei pockok szaporodása szikes talajon.

Komolyra fordítva a szót: Te tudod, hogy mi érdeke, mihez értesz, mi az az információ, amit szívesen átadnál másoknak. Pl. lehet ez akár valamelyik tantárgy régi, vagy aktuális tananyaga, ha nagyon nincs ötleted.

2012. ápr. 17. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Hová jutottunk :( Őseinket A kíváncsiság és a fantázia hajtotta előre ,persze akkoriba nem volt Tv ,számítógép űrkutatás !! ott van például a repülés felfedezése hogy az ember is tudna repülni csak egy kis fantázia kell hozzá !

kedves kérdező gondolod ha anno a számítógép feltalálása és az internet feltalálásakor megkérdezték volna amit most te ??

no komment,,

2012. ápr. 17. 09:52
 6/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Szerintem készíts egy animált térképet valamelyik történelmi témakörről, azt még töriből is eladhatod egy 5-ösért...

Itt van példa:

[link]

2012. ápr. 17. 13:01
 7/10 A kérdező kommentje:

"Kedves" pc_platinium!

Nem hallottál még olyanról, hogy pillanatnyi ötlettelenség. Gondoltam arra hogy a Big Time Rush-ról írok, arra hogy a német válogatottról, csak tudod, arra gondoltam, hogyha mindenki leírná ami érdekli, talán megtalálnám azt amiről érdemes előadást tartani.

Na ennyi. További szép napot! :)

2012. ápr. 17. 16:16
 8/10 anonim válasza:

Charlie Chaplin a Moder idők film.

Első dia: Cím magyarul, alatta angolul, évszám.

Második dia: Kép, táblázat a producerről, rendezőről stb.

Harmadik dia: Rövid összefoglalás.

Ha érdekel bővebben, leírom neked privátban.

2012. ápr. 20. 18:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsónak!

Nagyon tetszik az ötleted.

Az az igazság, hogy láttam hogy értelmes válaszokat nemigen fogok kapni (lásd: tiéd az első) megcsináltam Lucy Maud Montgomeryről. Az infótanár meg se nézte :( De azért adott egy 5-öst :)

Mégegyszer köszi

2012. ápr. 23. 16:03
 10/10 anonim válasza:

Ugyan, szívesen.(:

ECDL vizsgára készülök és a tanfolyamon ezt kellett megcsinálom.Suli honlapjáról letöltöttem a képeket, beírtam a kódokat, hogy ilyen jó színe legyen és nagyon kafa lett.

2012. ápr. 23. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!