Miről tartsak Power Point előadást?
most komolyan kérdezed?
vagy komolyan ennyiből találjuk ki hogy mi a témakör, tantárgy stb.?
#1 ötlete kézenfekvő. :-)
De tényleg. Szépen le lehet lépésekre bontani egy Powerpoint előadás elkészítésének menetét (tervezés, dizájn, tartalom elkészítése, animációk), az egyes lépések szempontjait, stb…
Vagy itt egy jó téma: Mezei pockok szaporodása szikes talajon.
Komolyra fordítva a szót: Te tudod, hogy mi érdeke, mihez értesz, mi az az információ, amit szívesen átadnál másoknak. Pl. lehet ez akár valamelyik tantárgy régi, vagy aktuális tananyaga, ha nagyon nincs ötleted.
Hová jutottunk :( Őseinket A kíváncsiság és a fantázia hajtotta előre ,persze akkoriba nem volt Tv ,számítógép űrkutatás !! ott van például a repülés felfedezése hogy az ember is tudna repülni csak egy kis fantázia kell hozzá !
kedves kérdező gondolod ha anno a számítógép feltalálása és az internet feltalálásakor megkérdezték volna amit most te ??
no komment,,
Szerintem készíts egy animált térképet valamelyik történelmi témakörről, azt még töriből is eladhatod egy 5-ösért...
Itt van példa:
"Kedves" pc_platinium!
Nem hallottál még olyanról, hogy pillanatnyi ötlettelenség. Gondoltam arra hogy a Big Time Rush-ról írok, arra hogy a német válogatottról, csak tudod, arra gondoltam, hogyha mindenki leírná ami érdekli, talán megtalálnám azt amiről érdemes előadást tartani.
Na ennyi. További szép napot! :)
Charlie Chaplin a Moder idők film.
Első dia: Cím magyarul, alatta angolul, évszám.
Második dia: Kép, táblázat a producerről, rendezőről stb.
Harmadik dia: Rövid összefoglalás.
Ha érdekel bővebben, leírom neked privátban.
Köszönöm szépen az utolsónak!
Nagyon tetszik az ötleted.
Az az igazság, hogy láttam hogy értelmes válaszokat nemigen fogok kapni (lásd: tiéd az első) megcsináltam Lucy Maud Montgomeryről. Az infótanár meg se nézte :( De azért adott egy 5-öst :)
Mégegyszer köszi
Ugyan, szívesen.(:
ECDL vizsgára készülök és a tanfolyamon ezt kellett megcsinálom.Suli honlapjáról letöltöttem a képeket, beírtam a kódokat, hogy ilyen jó színe legyen és nagyon kafa lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!