Chatbot alap motorjában szeretnék segítséget kérni . Ez van egyáltelán?
Figyelt kérdés
13 éves hobbi programozó vagyok .Edig egy nagon egyszerü (játékos)nyelvben csináltam egy chatbotot (Válaszaidat tanulja) . De ezt nem engedi a nyelv hosszú távon mert nem lehet elmenteni a nickeket . Vagy erre egy megoldást szeretnék kérni vagy egy olyan programozási "szavat" ami vizsgálja,hogy a beolvasott(input)szövegben szerepel-e az adott szó .Ja és small basicban pregramoztam .De kérem a"segítség"legyen Qbasicban vagy c-ben .
Válaszokat előre is köszönöm.
2012. márc. 29. 21:12
1/2 anonim válasza:
c-ben ciklusokkal végig tudsz haladni a string-eken karakterenként és összehasonlíthatod a karaktereket. Pl.: ha a "cat" szót keresed egy szövegben, akkor megadhatod a programnak, hogy ha c betűbe ütközik, akkor attól az indextől kezdve karakterenként hasonlítsa össze a szót a szöveggel. Ha végig ért a teljes szón és minden betű azonosság ellenőrzésnél true értéket kaptál, akkor a szó megtalálható a szövegben.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem , ijen kifejezett program szó nincs ?
És hogy tudnám beálitani ezt a egészet , hogy olvasson a
"c" -g ? Ja köszönöm a gyors reagálást
2012. márc. 30. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!