Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kék halállal újraindul a gép...

Arkon88 kérdése:

Kék halállal újraindul a gép miután az Amd catalyst drivert felrakom. Ha nincs felrakva semmi probléma. Miért tőrténik ez?

Figyelt kérdés

Újratelepitettem a windowst feltettem a drivert utánna ha elinditok valamit újraindul a gép pl.: böngészőt vagy sajátgépet.

kékhalál hiába teszek fel újjat vagy régebbi drivert összeomlik az egész.

Asus M5A97 Evo r2.0

Corsair 8gb 1600 MHZ

Asus R9 270x 2gb.

Fx 8320 Vischera

Thermaltake 850W

2014. aug. 23. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Az AMD az, ami bármi hibát csinálhat. Ezért is nem bízok az AMD termékekben. Nem találkoztam még olyannal, ami ne okozott volna valami kisebb/nagyobb hibát.
2014. aug. 23. 22:28
 2/8 levis56 ***** válasza:
Ha az újratelepítés előtt ezek a hibák nem voltak akkor nem az AMD-ben keresném a hibát,inkább szoftveresen lehet a baj,esetleg valamelyik hardver döglődik. Próbáld másik telepítővel újrarakni,másik win változatot, ha akkor is fenn áll a hiba a szokásos vírusírtás rendszerkarbantartást csinálni,töredezettség mentesítést. Ugyanis az új telepítést is optimalizálni kell.Ha a memóriában vírus van hiába telepíted újra a Malverebytes Antimalvere leszedi. Ezek után ha még mindig nem jó,cpu hő ellenőrzés hdd,táp vizsgálat,esetleg MEM test.
2014. aug. 24. 06:39
 3/8 levis56 ***** válasza:
Azt elfelejtettem az AMD drívert ne a videó kártyához kapott lemezről telepítsd hanem az AMD oldaláról a legfrissebbet válaszd,ne béta verziót,telepítés előtt a régebbit töröld csontra ne hogy bekavarjanak.
2014. aug. 24. 06:48
 4/8 A kérdező kommentje:

MEM teszt megvolt semmibaja se vírus se semmi.

Drivert mindig a legujjabbat szedtem le.

Most beraktam egy másik kártyát avval nincs gond bár az nvidiás 9600 gt. Nem fagy.

Egyszer volt nállam tápcsere lehet valahogy adott a kártyának.

Mert ha a driver fenntvan igénybe veszi a kártyát ami kihal kép szétugrik kockásodik összevissza minden. Vagy illesztőprogram nemválaszol villog a kép.

Ami gyanus még az alaplap bár ha gond lenne vele akkor a másik kari produkálná magát vhogy.

2014. aug. 24. 21:24
 5/8 levis56 ***** válasza:
Akkor vga,de azért próbáld ki egy másik gépben is.
2014. aug. 24. 23:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem a hibakódot ami atikmdag.sysre hivatkozik.

Ez mi a franc.

2014. aug. 25. 21:24
 7/8 levis56 ***** válasza:
2014. aug. 26. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, visszaküldtem a Vgat garanciába.
2014. aug. 27. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!