Az AMD az, ami bármi hibát csinálhat. Ezért is nem bízok az AMD termékekben. Nem találkoztam még olyannal, ami ne okozott volna valami kisebb/nagyobb hibát.
2014. aug. 23. 22:28
2/8 levis56 válasza:
Ha az újratelepítés előtt ezek a hibák nem voltak akkor nem az AMD-ben keresném a hibát,inkább szoftveresen lehet a baj,esetleg valamelyik hardver döglődik. Próbáld másik telepítővel újrarakni,másik win változatot, ha akkor is fenn áll a hiba a szokásos vírusírtás rendszerkarbantartást csinálni,töredezettség mentesítést. Ugyanis az új telepítést is optimalizálni kell.Ha a memóriában vírus van hiába telepíted újra a Malverebytes Antimalvere leszedi. Ezek után ha még mindig nem jó,cpu hő ellenőrzés hdd,táp vizsgálat,esetleg MEM test.
2014. aug. 24. 06:39
3/8 levis56 válasza:
Azt elfelejtettem az AMD drívert ne a videó kártyához kapott lemezről telepítsd hanem az AMD oldaláról a legfrissebbet válaszd,ne béta verziót,telepítés előtt a régebbit töröld csontra ne hogy bekavarjanak.
2014. aug. 24. 06:48
4/8 A kérdező kommentje:
MEM teszt megvolt semmibaja se vírus se semmi.
Drivert mindig a legujjabbat szedtem le.
Most beraktam egy másik kártyát avval nincs gond bár az nvidiás 9600 gt. Nem fagy.
Egyszer volt nállam tápcsere lehet valahogy adott a kártyának.
Mert ha a driver fenntvan igénybe veszi a kártyát ami kihal kép szétugrik kockásodik összevissza minden. Vagy illesztőprogram nemválaszol villog a kép.
Ami gyanus még az alaplap bár ha gond lenne vele akkor a másik kari produkálná magát vhogy.
2014. aug. 24. 21:24
5/8 levis56 válasza:
Akkor vga,de azért próbáld ki egy másik gépben is.
2014. aug. 24. 23:04
6/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a hibakódot ami atikmdag.sysre hivatkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!