Hirtelen elment a laptopról a hang mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen hang a gépen. Utána néztem egy kicsit és azt olvastam a driverrel lehet a baj meg egyéb. Elindítottam a geforce experience-t és azt írta ki "a Geforce hibába ütközött és ezért lekellet állnia".Megoldást csak Windows 8-ra találtam nekem meg Win7-em van.2014. aug. 23. 20:24
21/25 anonim válasza:
Nyugodtan letöltheted, de persze szólj a szüleidnek, hogy mit javasoltunk. Sok sikert!
22/25 CspCsj válasza:
Kipróbálhatod még, hogy az Eszközkezelőben a Hang- Video- és játékvezérlők kategóriában ha van High Definition Audio hangeszköz, vagy Conexant audio eszköz, esetleg Realtek audio eszköz (a G580-as szériába Conexant vagy Realtek audio chip-et raktak), akkor jobbgomb rajta > Eltávolítás, majd ha újraindítást kér akkor csináld azt. Újrainduláskor újra felismeri és újratelepíti a driver-t.
23/25 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást véletlenül bedugtam és kihúztam a fülhallgatót és megjött a hang biztos valami csatlakozási hiba volt ami sajnos bármikor előfordulhat de most már tudom a megoldás és köszönöm mindenkinek a segíteni próbált megy a zöld
2014. aug. 24. 20:50
24/25 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy jó a vége, de azért vicces....:))
25/25 A kérdező kommentje:
xd
2014. aug. 26. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!