Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hirtelen elment a laptopról a...

Hirtelen elment a laptopról a hang mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen hang a gépen. Utána néztem egy kicsit és azt olvastam a driverrel lehet a baj meg egyéb. Elindítottam a geforce experience-t és azt írta ki "a Geforce hibába ütközött és ezért lekellet állnia".Megoldást csak Windows 8-ra találtam nekem meg Win7-em van.

#hang #Windows 7 #laptop #Geforce probléma
2014. aug. 23. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2014. aug. 23. 22:40
 12/25 A kérdező kommentje:
Hiába töltöttem le és indítottam újra a gépet semmit nem változott a helyzet nincs ugyanúgy semmilyen hang lehet hogy másfél év alatt tönkre ment a hangszóró ilyen típusú laptopnál vagy van vírus mi ezt okozhatja?
2014. aug. 23. 22:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Bár nem hallom a hangot de látom [link]
2014. aug. 23. 23:34
 14/25 CspCsj ***** válasza:

Előzőleg már írták a Hangeszközök elérését (Keresőbe: Hangeszközök kezelése VAGY az óra melletti kis hangszóró ikonon jobbgomb > Lejátszóeszközök)

Ha a megjelenő listában több elem is van akkor a zöld pipás az alapértelmezett, próbáld a másikat beállítani alapértelmezettnek > jobbgomb > Beállítás alapértelmezett eszköznek.

2014. aug. 24. 07:48
 15/25 CspCsj ***** válasza:
Kimaradt: külső hangszóróval, fülhallgatóval stb. sincsen hang?
2014. aug. 24. 07:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Fülhallgatóval van hang de nélküle nincs hang.És csak egy eszköz van mást nem tudok beállítani alapértelmezett eszköznek.
2014. aug. 24. 12:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Valami live cd-vel teszteld akár egy youtube-os videóval...más ötletem nincs. SLAX Linux isoban letöltve, majd kiírod, boot-olsz róla.

[link]

2014. aug. 24. 13:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Megfogja oldani ha egy más operációs rendszert használok mért javul meg a hang?Csak mert én 14 éves vagyok és nem az enyém a gép közösen használom a családdal így nem tölthettek le ilyesmit indoklás nélkül.
2014. aug. 24. 14:15
 19/25 CspCsj ***** válasza:

Más operációs rendszert azért szoktak javasolni, hogy ha driver vagy egyéb szoftveres beállítások okozzák a gondot akkor másik operációs rendszerben ezek nincsenek.

A live linux rendszerek azért jók ilyen célra mivel cd/dvd-ről töltődnek be, sok eszközt (hangkártyát) egyből működtetnek, nincs szükség driver telepítésre, a jelenlegi windows rendszert nem módosítják, így a cd/dvd-t kivéve módosítás nélkül indul a windows.

Ha fülhallgatóval van hang akkor a driver-rel szerintem nincs probléma.

Lehetséges, hogy a tényleg meghibásodott a belső hangrendszer, de ha csak hangszóró ment volna tönkre akkor az egyik még szólna...(kevés típusban van egy hangszóró)

2014. aug. 24. 14:45
 20/25 A kérdező kommentje:
És vírus lehet amit az avast nem érzékel.Bár mondjuk visszaállítottam a rendszert egy akkori időpontra mikor még volt hang és nem változott semmi.Egyszer már történt ilyen amikor kihúztam a fülhallgatót de akkor egy sima újraindítássál megjavult.
2014. aug. 24. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!