Hirtelen elment a laptopról a hang mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen hang a gépen. Utána néztem egy kicsit és azt olvastam a driverrel lehet a baj meg egyéb. Elindítottam a geforce experience-t és azt írta ki "a Geforce hibába ütközött és ezért lekellet állnia".Megoldást csak Windows 8-ra találtam nekem meg Win7-em van.2014. aug. 23. 20:24
1/25 anonim válasza:
Eszközkezelőben mi a helyzet? Van sárga?
2/25 A kérdező kommentje:
Csak hardver-nél van sárga felkiáltójel mert nem ismert fel egy egeret. Máshol nincs.
2014. aug. 23. 21:27
3/25 CspCsj válasza:
Ha driver hibára gyanakszol akkor a laptophoz mellékelt CD/DVD lemezről telepítsd újra. Ha nincsen, akkor a laptop gyártójának weboldaláról letölhető (support/támogatás résznél).
4/25 anonim válasza:
Géped honlapjáról töltsd le a han-gdrivert. Az eszközkezelőben távolítsd el a mostanit, indítsd újra a gépet és telepítsd a drivert.
Amúgy ha beírod a keresőbe "hangeszközök" és indítod, akkor ott látsz zöld pipás valamit?
5/25 A kérdező kommentje:
Van zöld pipa a hangeszközöknél egy hangfal ábrához csatolva.
2014. aug. 23. 21:53
6/25 anonim válasza:
Beállítás...tesztelés?
Nincs hang? Driver le, driver fel.
7/25 A kérdező kommentje:
a Lenovo oldalán nem találom a support részt és ha megtalálnám akkor se valószínű h megtalálom hol tudom letölteni a drivert valaki belinkelné azt nagyon megköszönném:)
2014. aug. 23. 22:00
8/25 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám tesztelni mert úgy kipróbáltam h youtube videón van e hang de nincs játékokon sincsen és a géphangok sincsenek meg pl.. indításnál az üdvözöljük résznél
2014. aug. 23. 22:02
9/25 anonim válasza:
Keresőbe "hangeszközök"...ott katt a zöldpipáson ballal, aktív lesz a "beállítás"...indítod, ott lesz a tesztelés. Lenovo a géped az OK, de milyen azon belül...?
[link] ...???
10/25 A kérdező kommentje:
Lenovo G580 Laptop
2014. aug. 23. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!