Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hirtelen elment a laptopról a...

Hirtelen elment a laptopról a hang mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen hang a gépen. Utána néztem egy kicsit és azt olvastam a driverrel lehet a baj meg egyéb. Elindítottam a geforce experience-t és azt írta ki "a Geforce hibába ütközött és ezért lekellet állnia".Megoldást csak Windows 8-ra találtam nekem meg Win7-em van.

#hang #Windows 7 #laptop #Geforce probléma
2014. aug. 23. 20:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Eszközkezelőben mi a helyzet? Van sárga?
2014. aug. 23. 21:02
 2/25 A kérdező kommentje:
Csak hardver-nél van sárga felkiáltójel mert nem ismert fel egy egeret. Máshol nincs.
2014. aug. 23. 21:27
 3/25 CspCsj ***** válasza:
Ha driver hibára gyanakszol akkor a laptophoz mellékelt CD/DVD lemezről telepítsd újra. Ha nincsen, akkor a laptop gyártójának weboldaláról letölhető (support/támogatás résznél).
2014. aug. 23. 21:46
 4/25 anonim ***** válasza:

Géped honlapjáról töltsd le a han-gdrivert. Az eszközkezelőben távolítsd el a mostanit, indítsd újra a gépet és telepítsd a drivert.

Amúgy ha beírod a keresőbe "hangeszközök" és indítod, akkor ott látsz zöld pipás valamit?

2014. aug. 23. 21:47
 5/25 A kérdező kommentje:
Van zöld pipa a hangeszközöknél egy hangfal ábrához csatolva.
2014. aug. 23. 21:53
 6/25 anonim ***** válasza:

Beállítás...tesztelés?

Nincs hang? Driver le, driver fel.

2014. aug. 23. 21:59
 7/25 A kérdező kommentje:
a Lenovo oldalán nem találom a support részt és ha megtalálnám akkor se valószínű h megtalálom hol tudom letölteni a drivert valaki belinkelné azt nagyon megköszönném:)
2014. aug. 23. 22:00
 8/25 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám tesztelni mert úgy kipróbáltam h youtube videón van e hang de nincs játékokon sincsen és a géphangok sincsenek meg pl.. indításnál az üdvözöljük résznél
2014. aug. 23. 22:02
 9/25 anonim ***** válasza:

Keresőbe "hangeszközök"...ott katt a zöldpipáson ballal, aktív lesz a "beállítás"...indítod, ott lesz a tesztelés. Lenovo a géped az OK, de milyen azon belül...?

[link] ...???

2014. aug. 23. 22:16
 10/25 A kérdező kommentje:
Lenovo G580 Laptop
2014. aug. 23. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!