Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows-ról melyik OS-re...

Windows-ról melyik OS-re érdemes váltani? (több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem, hogy most Windows 7-em van, de hallottam, hogy megszűnik a támogatás és ezért is, meg pár más okért szeretnék MÁSIK OS-re váltani, mert a Win 8, 8.1 és a 9 tervezete egyáltalán nem tetszik. Nem tudom, van olyan OP rendszer, ami kompatibilis minden Windows-os játékkal és sok windows-os programmal is? Amennyiben van nekem ilyen kellene. Gondoltam Linux-ra is, mivel sokat hallom, hogy nem lehet véletlenül elrontani, ami nekem nem gond, de jó pont :) és, hogy í védelme is egyszerűbb, viszont olyat is hallok, hogy sok játék nem kompatibilis vele.

2014. aug. 22. 20:09
1 2 3
 21/24 Tom Benko ***** válasza:
@15: De. Megoldotta a problémáit. Nem a hozzáértés hiányával szokott a baj lenni, hanem a lustasággal és igénytelenséggel, az viszont user-dependent.
2014. aug. 24. 10:27
 22/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A lényeg, hogy a windows meg volt CD-n, szóval váltottam ubuntu-ra és sokkal jobb mint a win, de egy VirtualBox-ba visszatettem a win-t mert a world of Tanks-ot nem viszi a wine-al sem a linux.

2014. aug. 30. 16:52
 23/24 soccerway ***** válasza:
és virtualboxban megy rendesen a wot? Nem hinném.
2014. aug. 30. 16:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Mivel érthetetlen módon nem sikerült wine-al (a program és a gépem miatt is érthetetlen) ezért próbálkoztam, és hát jah, virtualbox na egyszer ment utána nem, de volt 1 jobb 5letem, vettem 1 0,25TB-s HDD-t és arra fölpakoltam a win-t meg a WoT-t
2014. aug. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!