Egy Gamer-nek egy jó minőségű gamer egér pad-tól mitől lesz jobb? Mint egy mezei egér pad
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 18:52
11/12 A kérdező kommentje:
Igazad van :) Most két egér paddal is szimpatizálok kérném a véleményeteket: Razer Goliathus
Razer Sphex
melyik a jobb?
2014. aug. 18. 19:42
12/12 anonim válasza:
Látom kiírtad külön a kérdést.
Azért nem kapsz választ mert kevés olyan ember lehet aki mindkettőt kipróbálta. Általában ha ilyen drága padot vesz az ember nem cserélgeti évekig.Nekem genius gx gaming van, és az is nagyon jó pad. 45x40 centi, és nekem pont ez kell a 180 fokos fordulathoz. Márkás drága gamer paddal nem nagyon lehet mellényúlni. Max olyan volt nekem hogy jobban csúszott mint amennyire szerettem volna, de azt megszokod. Mindegyiket szokni kell egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!