Érdemes-e "tuningolni" a gépemet hogy gyorsabb legyen?
lefényképeznéd nekünk a házat kívülről illetve a ház oldallemezét levéve az alaplapot is?
Milyen az a "hordozható számítógép" ami "egy dög nagy gép"...?
itt az Acer Aspire 8735 ZG kézikönyve:
nézd meg a képeket, ez egy laptop...
Ha neked batár nagy házad van akkor neked nem Acer Aspire 8735zg nevű géped van (vagy betették a laptop alaplapot egy batár házba? )
Ez egy notebook gyökér.
Ne okoskodjál már, ha nem megy.
Ha meg GTA-zni szeretnél akadás nélkül, akkor vegyél Xboxot, sehogy másképp nem fog menni.
Nekem a 100e Ft-os AMD-s gépemen akadás nélkül fut a GTA4, közepes fölötti felbontáson.
Mihez ehhez Xbox? :D
"de amugy teljesen így nézz ki"
Szóval mégiscsak egy hordozható számítógép
mindegy minek hívjuk laptop, notebook ugyanaz...
egy dög nagy gép amiben cserélni lehet az alkatrészeket így néz ki:
ilyen belülről körülbelül:
ebben minden cserélhető. Még egy hozzá nem értő is ki tud benne cserélni ezt azt.
Itt pedig egy laptop szétszerelés:
https://www.youtube.com/watch?v=RIpaW92kXyw
Bevállalod?
Szerintem a laptopok nagy részében nem lehet cserélni csak úgy kényedre kedvedre ezt - azt. Tuningolni sem lehet a laptopok nagy részét.
Vidd el egy szervizbe kérdezz rá, mit tudnak ajánlani. Én tudom: maximum több memóriát tehetsz bele.
De inkább ajánlok egy sokkal jobb dolgot: add el ezt a laptopot ha játszani akarsz, és vegyél asztali számítógépet amiben mindent lehet cserélni ha valami gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!