Melyik üzlet a megbízhatóbb? Aqua vagy PCX, eletleg másik?
Figyelt kérdés
Szeretnék számítógépet összerakatni,csak nem tudom hogy hol.
Véleményetek szerint melyik a jobb? Várom a tapasztalatokat is.
2014. aug. 17. 12:17
3/7 anonim válasza:
iponról már vettem tápot és vga-t, meg komplett gépet is.. jó volt mind negatív tapasztalatom nincs eddig.. pcx ről nincs tapasztalat de csak jót hallok.. viszont garancia ügyben mind2 nél elég sok rosszat hallani
5/7 anonim válasza:
Én már rendeltem mindkét cégtől, semmi bajom nem volt velük.
A gépet is elég igényesen összeszerelik (nem lógnak össze-vissza a kábelek, jól el vannak vezetve és nagy hely marad a házban)
6/7 anonim válasza:
Ipon, Aqua - mindkettő elég rugalmas és megbízható.
Mindkettőnél volt garanciális problémám és bár Aqua-ba egy kicsit tudatosabban kellett kérni, hogy ha nem tudják cserélni, akkor fizessék ki, vagy vásárolhassam le, ha nem tudnak alternatívát adni, de a végén mindketten jól jártunk.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 17. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!