Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ipon vagy Pcx? Esetleg egy...

Ipon vagy Pcx? Esetleg egy másik üzlet?

Figyelt kérdés
Összeraktam ugyanazt a gépet a 2 oldalon, a Pcx olcsóbb, de náluk a gépösszeszerelés 3990, az Iponon meg 1905 és így kb. egálra jön ki.

2012. szept. 27. 22:56
1 2
 1/14 TheMizery ***** válasza:
29%
pcx: en megkernem 1 ismerosom, h segitsen osszerakni.:D azt meg lehet sporolsz ezzel 1 jobb hazra.
2012. szept. 27. 23:05
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Abszolút tök mindegy.Ha személyesen mész el akkor amelyik közelebb van.Én már mindkettőben vásároltam az Ipon talán komolyabb( nívósabb) a pcx egyszerűbb.Aqua pc-t is nézd meg.
2012. szept. 27. 23:07
 3/14 algopirin ***** válasza:
8%

Ne már basszus "százezres" gépnél 1-2ezer forint számit hogy hol mennyiért rakják össze ?!

Valakinek az is munka ok. lehet nem kvantumfizika de azért lehet vele szívni ha úgy jön ki, vagy rakd össze ha annyira egyszerűnek tűnik az majd rájössz.

Munkát "szakértelmet" meg szarügy de meg kell fizetni.

Nem vagyok burzsuj és nem apuci fizeti, de ha már veszek valamit nem feltétlen az ára az elsődleges persze ok. lehúzni azért nem hagyom magam de nem biztos a legolcsóbb helyen fogom megvenni.

Ahol normálisabb a garanciális "felelősség" vagy emberibb a hozzá állásuk, ha én megyek el érte akkor ami közelebb van stb. ezek a mérvadóak, nem feltétlenül az ára a lényeg főleg nem 2-3% különbségnél.

Bár azon se lepődök meg mikor pistike az újonnan megvett gépét végig zötykölödteti a piroshetesen, azt másnap meg viszi vissza mert jobb esetben be se kapcsol mire hazaér vele.

2012. szept. 28. 00:28
 4/14 sine ***** válasza:

www.multimediatower.hu

Ez egy debreceni ceg de az orszag területere barhova elküldik a gepedet tavolsagtol függetlenül.

Elég regi bolt ez is, az ipon meg nem volt sehol amikor ez mar arult neten. Es nagyon megbizhatoak.

2012. szept. 28. 01:04
 5/14 A kérdező kommentje:
3. hsz... thx, szted miért kérdeztem meg, hogy melyik helyen, ha ugyanannyi az ár? útálom az ilyeneket, mint Te. Hülye troll. Aqua pc-t még meglesem, thx. Ipon nívósabb, kösz az infot nektek, ment a pozitív. Más vélemény a boltokról? ( Aqua is beleértve most már )
2012. szept. 28. 01:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Meglehetne még említeni az iway-t is onnan is van hardverem de náluk kellet először a hangnememet emelnem hogy cseréljék ki az 1 hetes bugo chieftech tápot( végül kicserélték azonnal ráfizetem de 10% levont az árából , de legalább nem vártam 3 hetet míg bevizsgálják).

Ipon olyan hogy bemész van 2-3 kisebb fülke ott előre kifizeted a megrendelt árukat és útánna mehetsz átvenni a blokkal ,látszik hogy nagy vevő közönséget szolgálnak ki .Sőt volt hogy személyesen mentem a va mért és előre felhívtak hogy ne menjek potyára mert csak holnap lesz és ezért felajánlották az ingyenes szállítást.Nagyon korrektek.

Pcx : Kisebb üzlet de korrektek( 1 hete vettem postával monitort ,hibátlan).Vettem náluk Msi 6850 gyárilag rossz volt a venti hozzá ért a burkolathoz másnap azonnal vissza adták a teljes vételárat.

Aqua:Ram,fülhallgató kb 2 db van innen,Mom parki üzletük( megszűnt) olyan giccses plázás luxus volt ők is korrektek.

2012. szept. 28. 01:24
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy hozzátenném hogy 2-3 ezer nekem se számít ( ha van pénzem) de most érzem mióta nincs melóm 2 ezer ft is megbecsülendő nem kell el bagatellizálni.
2012. szept. 28. 01:27
 8/14 algopirin ***** válasza:
11%

Nem tudom miért számit "trollkodásnak", de szabad államban élünk azt csinálsz amit akarsz akár utálhatsz is, nem egy kategória vagyunk valószínűleg.

Áldás s béke.

2012. szept. 28. 01:31
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

Most én trollkodom.Egy nem államban élünk.Kettő csak hisszük hogy szabadok vagyunk ( figyelik a facebookot,nem lehet utcán inni nem csinálhatunk azt amit akarunk, telefon bekapcs wifi bekapcs hopsz és kedves android már küldi is az üzeneteinket,pozíciónkat a google szerverekre ami köztudomást kormány/ rendőrség vagy nevezzük akárminek kezében van és ezt lehetne még sorolni).Persze jó mondás hogy szabadok vagyunk pedig csak be vagyunk zárva ide kintre.

Hozzászolásod nemvolt trollkodás csak hát ahogy említetted is más szinten vagyunk.

2012. szept. 28. 01:37
 10/14 algopirin ***** válasza:
37%

Mindenki azon sir hogy mi hol a legolcsóbb 1 forinttal, ok. persze nem baj ha nem hülye az ember és nem vesz meg mindent a tényleges ára felett de ha mindenki mindent a legolcsóbb helyeken fog megvenni soha a büdös életben nem fog előrébb jutni semmi ebben az országban.

Te nem veszed meg a kisebb boltban az adott dolgot mert pár %-al drágább de azért drágább mert lehet olyan hülyegyerek alkalmazottja van mint te, aki éppen összerakja azt a napi 4-5 gépet 3900 forintért és abból még annak fizetést kell adni és ne adj isten még hivatalos járulékokat is fizetni utána.

Te nem ott veszed mert 5 forinttal drágább, ö nem tőled fog" kiflit" venni mert kirúgják és nem lesz melója, ergo neked se lesz majd miből a következő gépedet megvenni mert nem veszik a "kiflidet" stb. stb.

A multi meg leszarja és ha van számottevő haszna azt meg elviszi úgy is ha tehetem eleve nem vásárolok náluk.

Ahogy én szoktam vásárolni, ha adott egy dolog teszem azt kell egy új gép mondjuk úgy havi szinten szokott lenni 1-5db erős-közép-felső kategóriás megnézem egy "nagyobb" helyen mibe kerül megvan mi kell és mennyiért, ami van kisebb bolt elküldöm neki ez kell ennyiért ekkorra legkésőbb, persze nem szívatom hogy rögtön azonnal mert neki is be kell szerezni, és eldönti megtudja-e oldani lehet nem 20% haszna lesz az üzleten csak 8 vagy 12% de az is valami és nagy segítség a legtöbb kisboltnak hogy talpon maradjanak a multik mellett.

Ahol kell én is alkudozok, ha olyannak helyre megy pl. kollegának vagy valami kölyköknek gép, "ennyi van rá, ennyi a keret azt oldja meg" ha meg céges vagy belefér szolok előre nem feltétlen kell mindent minimum áron számolni (élni és élni hagyni) persze azért azt is ésszel.

De ehhez fel kell nőni , "kisbarátom"....

Meg nem is ide tartozik...

2012. szept. 28. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!