A pc kormány amelyik kuplunggal is fel van szerelve mennyire realisztikus?
:))
szép álmokat....
PC kormányt általában autóverseny játékoknál használnak.
Autóversenyben az a cél, hogy elsők között légy, van olyan , hogy nem is enged tovább a játék ha nem teljesítesz adott időn belül valamit. Szóval a gyorsaság a fontos. Nem ér rá az ember kuplunggal, annak csúsztatásával meg kézi váltással bajlódni mert letelik az idő.
Melyik versenyautós játékban láttál lefulladó autót? Én még egyikbe sem, mindnek járt a motorja mikor betöltött a pálya.
És olyant se láttam még, hogy kulccsal, vagy gombbal el kelljen indítani az autót mert ilyeneket nem szoktak beleírni egy játék programjába. Szép is lenne egy ilyen verseny szimulátor , sokan nem szeretnék.
Lehet hogy vannak Car Simulator játékok, mint a repülő szimulátorok, de akkor már nem a gyorsaság a cél, hanem eljuss A-ból B-be. Ezen játékok sem aratnak túl nagy sikert de ehhez az ilyenekhez nem kell pc kormány.
Szerintem keress valami vezetéstechnikai oktató programot, hátha van ilyen valamelyik autós iskolában, :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!