Dirt 3 mentés kérdés?
Sziasztok. Most ismerkedem a játékkal, amit a napokban telepítettem, és egy dolgot nem tudok megoldani.
Természetesen létrehoztam egy Games for Windows fiókot ami megfelelően működik. A profilomat menti, és ajáték mentése is oké.
Csupán az irányítási beállításokat nem tudom elmenteni. Kormánnyal játszom, és minden játékindításnál be kell állítani a kormányt meg a pedálokat. Egy kicsit már idegesít a dolog.
Egyébként minden beállítást megjegyez (hang, grafika stb), csak az irányítással van ez.
Akinek van ötlete, kérem jelezze ! Köszönöm !!
Nekem egyetlen egy tippem van:
Futtasd rendszergazdaként a játékot (jobb klikk az ikonra és Futtatás rendszergazdaként).
Ha eddig nem így ment, és ez megoldja a problémát, akkor így lehet rövidíteni: ikonra jobb klikk, Tulajdonságok, Kompatibilitás, Jogosultsági szint: A program futtatása rendszergazdaként
Itt valami olyasmit írnak, hogy:
1. Beállítod rendesen a kormányra
2. Később AMIKOR ELINDÍTOD a játékot és Entert kéne nyomni, NE entert nyomj, hanem a kormányon a megfelelő gombot (tipp: gáz vagy pause).
Köszi szépen, most már így OKÉ !!
Tegnap én is megtaláltam ezt a fórumot, de nem adtam neki esélyt, De most megpróbáltam, és láss csodát . :) Működik !
Köszönöm még egyszer !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!