Ha egy windows 8-al feltelepített gépről lementek képeket pendrive-ra akkor azt valaki megtudja nézni? (TÖBBI LENT ÉRTELMES VÁLASZT FELPONTOZOM/MEGY A ZÖLD KÉSZ)?
Figyelt kérdés
Egy leptopról szeretnék lementeni fényképeket pendrive-ra de nem tudom hogy a gazdája megtudja e valahogyan nézni rajta hogy én lementetem a képeket a laptopon operációs rendszer win 8 a gazdája nem gépseni (ÉRTELMES VÁLASZT FELPONTOZOM MEGY A ZÖLD KÉZ2014. júl. 1. 09:57
1/5 anonim válasza:
Simán ráteszed a jpg képeket akkor bármilyen gépen megtekinthetőek.
2/5 anonim válasza:
(bedugja a pendriveot, kettőt rákattint majd egy képre, megnyílik és nézheti is...)
linux, osx, windows... mindegy! az összesen működik.
(persze feltételezem fat32-re van formázva a pendrive)
3/5 kata kata válasza:
Nem fogja sehonnan megtudni ,hogy te lemásoltad a képeit,fájlokat.
4/5 A kérdező kommentje:
a kérdés félreérthető azt tudják e megállapítani hogy lemetetem a képeket
2014. júl. 1. 10:12
5/5 anonim válasza:
tényleg félreértettem :)
ha nem módosítod őket, csak lemásolod nem tudja megnézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!