Szerintetek melyik kormány érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Egész jó mind a 3 csak nekem nincs tapasztalatom egyikkel sem.
Ha valakinek vannak ilyenek vagy tud valamit ezekről elmondaná az előnyét,hátrányát,melyik érné meg jobban,előre is köszönöm a válaszokat.
Ja és még annyi hogy ha van valakinek más ajánlata szívesen fogadom csak ne menjen át 10000Ft-on.
És még annyi hogy kormányt vegyek vagy 5.1 hangszórót?
2014. júl. 23. 19:21
2/7 A kérdező kommentje:
2014. júl. 23. 19:23
3/7 anonim válasza:
2. at mésik 10 forintból még egy nosmélis stereot nem lehet kapni nem hogy 5.1 et xD
4/7 anonim válasza:
Nekem Trust gxt27 van, és 3 éves, de már két éve is rossz volt, még játszok vele, de nem nagy élmény, és ez szerintem igaz mind a 3ra. 90 foknál nem tudod őket jobban eltekerni, ez az első probléma. Mondjuk én már igen :D ez a másik. Egyszer kicsit túltekertem és elpattant valami rugó, úgyhogy tovább tudom tekerni jobbra, de természetesen azt nem érzékeli, csak ront rajta. Nagyon ugrál az egész, ami azt jelenti, hogyha kicsit mozgatod +10 és -10 fok között, akkor lehet, hogy a másik irányba ad egy teljesen más fordulatot, vagyis pl. az Euro Truck Simulator eléggé játszhatatlan vele. De ez így van a fékkel is, ha be van nyomva teljesen, akkor is néha visszaugrik egy kicsit, vagy fordítva, ezért is volt egy olyan tutorial pálya a Richard Burns Rally-ban ahol elakadtam, mert az lett volna a feladat, hogy nem fékezhetek a kanyarban, nem is fékeztem, de természetesen érzékelte, ezért nem is sikerült :D Nagyjából ennyi, 50k alatt viszont nem érdemes jókat keresni 10k alatt meg pláne. Ha jól emlékszem 5kért vették a szüleim karácsonyra, de az is lehet, hogy több volt. De hát igen, kínai sz*ar az egész. Általában ami műanyag kormány, az nem jó, élettartamra sem.
5/7 anonim válasza:
Én 16 ezerért(4-5 éve) vettem efy logitech formula force ex-et tökéletesen megy persze ezt sem lehet 90 foknál tovább forgatni ?D
6/7 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: [link]
3.válaszoló:köszönöm
4.válaszoló:köszönöm de nekem nincs rá 10000ft-nál több pénzem
2014. júl. 23. 19:52
7/7 anonim válasza:
Egy azt nem adják 2.iszonyu rosszz ezeknek a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!