Mit tegyek World of Tanks-ban?
Figyelt kérdés
Az lenne jelenleg a problémám, hogy van két WoT felhasználói fiókom, ebből az egyiket többen megosztjuk. Csináltam egy másikat saját felhasználásra régebben, de utólag olvastam utána, hogy az EULA tiltja a több felhasználót egyazon játékos tulajdonában. Így a 2. felhasználót nem tudom törölni a WG értesítése nélkül, de nem akarom, hogy ban-t kapjak mindkét fiókra. Ha IP címet változtatnék segítene? (Elvileg nem fix, de már jó ideje ugyanaz az IP címem. Kábeles nettem van.) Ha IP változtatás után csak egy fiókot használnék az megoldaná a problémát? Elvileg sokaknak van több fiókjuk, és nem kapnak érte semmilyen szankciót, de engem ez nem nyugtat meg. Nem szeretném ha mondjuk az én saját felhasználómban (amiben ugye sajnos újra kell kezdenem mindent) elérnék egy szintet és akkor tiltanák le. Szerintetek mit tehetek?2014. aug. 2. 10:27
1/1 A kérdező kommentje:
Nem sok a válasz sajnos.. :/
2014. aug. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!