Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy vagy hol lehet megtanulni...

Hogy vagy hol lehet megtanulni hackelni?

Figyelt kérdés

hol lehet megtanulni pl.:jelszavakat feltörni,internetes játékokat meghackelni (wow,lol,wot (world of tanks).

Nem az érdekel hogyan lehet ezeket meghackelni,hanem az hogy például aki már egyszer meghackelte a wow-ot akkor az hol tanulta meg?

2014. júl. 23. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem a gyakorin.
2014. júl. 23. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Például először megismerkedett egy programozási nyelvvel, valamint némi Assembly tudás sem árt. Ha pár év múlva ez magabiztosan megy, visszatérhetünk a témára. Nem bántásból, ez valóban így van.
2014. júl. 23. 20:21
 3/10 anonim válasza:
youtube
2014. júl. 23. 21:27
 4/10 A kérdező kommentje:
igen,ezért kérdeztem hogy mivel kell elkezdeni a hackerkedést.A youtubeon nincsenek ilyesmik,vagyis elég sokat kerestem de nem sok értelmes videó van fent a hackerkedésről
2014. júl. 23. 22:23
 5/10 A kérdező kommentje:
és a programozási nyelvet meg ilyesmiket hol lehet tanulni?
2014. júl. 23. 22:23
 6/10 anonim válasza:
Ha van ncore-od akkor ott vannak fent könyvek én pl a python ajánlom hogy tanuld meg a http-be merülj bele egy kicsit
2014. júl. 26. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A hacker nem az általad említett számítástechnikai bűncselekményeket hajt végre. Azt a cracker teszi (vagy tudás nélkül, meglevő eszközök tudatlan katingatásával a script kiddie).

A hacker egy, a számítástechnikához (vagy más egyébhez) már művészi szinten értő szakembert értünk, akinek az alaphabitusa az alkotás, tudásának a fejlesztése és nem a rombolás, más munkájának tönkretétele.

Tessék utánaolvasni:

[link]

Mint a fenti iromány írja: tanulj meg programozni. Kezdésnek jó lesz a Python, ehhez - hogy ne legyünk kisstílű warezoló kalózok - rengeteg szabadon elérhető ingyenes tananyag elérhető.

Pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és satöbbi - Google a barátod.

2014. júl. 26. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

kürt akadémia - etikus hekker tanfolyam.

Persze oda be kell jutni, pszichológiai teszt, elbeszélgetés, teljes átvilágítás. Mivel te nem etikusan akarod használni, több mint való elbuksz és nem fognak felvenni, de ha mégis akkor meg kell tanulni és az iskoládnak kifizetni 2 milliót 1 év alatt, ugyanis 2 féléves az oktatás és félévente 950eFt

[link]

2014. júl. 29. 12:34
 9/10 anonim válasza:

Nem kell ide pénz...

Az interneten bármilyen könyvet meglehet találni, és ezt az etikus hacker tanfolyamot is ellehet végezni ingyen aki nagyon is körülnéz az interneten és letölti a fájlokat.

Crackerkedéshez szóló könyv viszont nincs, ahhoz csak videók vannak általában és megkell tanulni programozni, mehet a C++ könyv azt kész, szerintem jobb azonnal C++-t elkezdeni, én végül is csak azzal programoznék, meg ez hülyeség szerintem hogy egymás után másik programozási nyelv legyen, csak összelehet keveredni benne.

Aki figyelmes és tanul, lazán megy elsőre a C++ programozási nyelv, sok olvasás és gyakorlás.

2014. júl. 31. 19:55
 10/10 anonim válasza:

Èn is wotozom ès kezdjük ott hogy a wotot nem megheckelik hanem illegális módokat tesznek be.

2

Még lehetne gondolom hackelni de ahhoz profi hacker kellene ès nem hiszem hogy egy hacker ilyenekkel foglalkozna

2019. jan. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!