Miért van az, hogy most vettem új laptopot, internetszolgáltatót is cseréltem, mégsem megy olyan jól a World of tanks a gépen?
Próbálj köd-eltávolító kiegészítést a wot-hoz:
Valamint lehetséges, hogy az integrált Intel HD videovezérlőhöz társította a rendszer a játékot, nem pedig az erősebb Radeon 8xxx-hez?
Így ellenőrizheted, hogy melyik van beállítva az adott játékhoz/programhoz:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P_n..
A linken vannak képek hogy néz ki a köd letiltása előtt/után, meg írják, hogy nőtt az fps érték.
Sikerült megtalálni Catalyst Vezérlőközpontban, hogy melyik játékhoz, melyik kártyát társította a rendszer? (energiatakarésko vagy nagy-teljesítményű)
Sajnos nem wot-ozok, így nem tudom megerősíteni sem megcáfolni az effekt eltávolítás hatását, csak gyorskeresésre azt is megláttam.
Dell Inspiron 15 3537 driverek:
De először az Eszközkezelőben nézd meg van-e ismeretlen/felkiáltójeles eszköz, valamint a Videokártyáknál hány és milyen videovezérlő van felsorolva?
Ha csak az Intel HD szerepel és mellette egy Szabványos VGA akkor az lesz a nagyobb teljesítményű Radeon, de mivel nincs fent hozzá a driver (ha fent lenne akkor Radeon HD8800 series vagy hasonló néven szerepelne) így csak az energiatakarékos, integrált Intel HD-t használja játékokhoz, ezért akadozhat...
Ha telepítetted a Catalyst programot (kétféle is van, nem tudom sikerült-e azonosítanod melyik van a gépben) akkor az üres Asztalon jobbgomb és felülről a második menüpont angolul Configure Switchable Graphics ~ Videokártyaváltó beállításai (vagy valami hasonló) itt megjelennek azok a programok amik videokártyát használnak és te beállíthatod hogy az energiatakarékos, de kisebb teljesítményű IntelHD-t vagy a többet fogyasztó de nagyteljesítményű Radeon-t használják, vagy ha nem szerepelne az adott játék a listában, akkor betallózhatod a játék indítóprogramját (a játék mappájában talán wot.exe) és utána beállíthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!