Counter kérdése:
Euronicsba vettem egy gépet de. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
120k ért vettem azt mondta az elad h 4magos amd nem APU,1tb hdd,1gb vidikari és a xxpc küldi,de kb egy hnap telt el az átvétel után és észrevetttem h ez egy 2magos APU,500gb hdd 1gb vidikari tehát rosszat küldtek de az a baj h irásban nem tudom biznyitani...mit csináljak?? 2 év garancia van2014. júl. 30. 11:52
31/37 anonim válasza:
Verekedés nem old meg semmit, léptél volna a 72 órában, a te hibád.
32/37 anonim válasza:
Oda be sem szabad menni, azok scientisták. Próbáld meg legalább bejelenteni a Fogyasztóvédelemnél, ha nem cserélik vissza.
33/37 A kérdező kommentje:
jó a fogyasztó védőket megpróbálom
2014. szept. 4. 09:21
34/37 anonim válasza:
Én eddig mindent a Media Marktban vettem, semmi bajom nem volt velük. Egy porszívó volt hibás (bontatlan dobozban vittem el), de azonnal ki is cserélték.
35/37 P.O.C. válasza:
"Én eddig mindent a Media Marktban vettem, semmi bajom nem volt velük. Egy porszívó volt hibás (bontatlan dobozban vittem el), de azonnal ki is cserélték."
Ez pont olyan, mint a mondás, hogy a csinos, szép nő inkább undokabb, a ronda, kövér meg inkább kedvesebb.
A Media Markt számítástechnikai termékekben k.va drága, csak akkor van viszonylag elfogadható árban valami ha akciós. Szóval ha már ilyen kaka áraik vannak, az a minimum, hogy legalább kedvesek legyenek.
36/37 anonim válasza:
behaltam ezen a kérdésen :D a gyerek a nővérével vetetett fel hitelt, még gyerek, de bemenne és megverné az eladót az Euronicsban! :DD szakadtunk ezen, megmutattam pár embernek ezt a kérdést meg a válaszokat :DD nekem a könnyem folyt a nevetéstől speciel, hatalmas :)
37/37 anonim válasza:
Én is szakadtam ezen az állaton, hatalmas. :D De a problémát se tudta megfogalmazni, csak durcizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!