Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Euronicsba vettem egy gépet...

Counter kérdése:

Euronicsba vettem egy gépet de. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
120k ért vettem azt mondta az elad h 4magos amd nem APU,1tb hdd,1gb vidikari és a xxpc küldi,de kb egy hnap telt el az átvétel után és észrevetttem h ez egy 2magos APU,500gb hdd 1gb vidikari tehát rosszat küldtek de az a baj h irásban nem tudom biznyitani...mit csináljak?? 2 év garancia van

2014. júl. 30. 11:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
csak az erősebb megbeszélt gép árát tudom az volt a 120k,a gyengébbik meg nyilvánvalóan olcsóbb,de annak a pontos árát nem tudom.
2014. aug. 7. 20:08
 22/37 A kérdező kommentje:
hitelre vettem,számít ez valamit?
2014. aug. 7. 20:13
 23/37 anonim ***** válasza:
Persze hogy számít! De ember, ne sokat cicózz, menj, vidd vissza, intézkedj! Helyetted senki sem fog lépni, pedig az biztos, hogy alaposan átvertek.
2014. aug. 8. 11:49
 24/37 A kérdező kommentje:
kössz ma bemegyek
2014. aug. 8. 13:19
 25/37 anonim ***** válasza:
Mire jutottál?
2014. aug. 8. 21:23
 26/37 A kérdező kommentje:
mégse mentem mert nővérem is kellet volna de az dolgzik nemtomk mikor lessz szabad :(
2014. aug. 9. 10:14
 27/37 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem fontos neked, akkor tartsd meg, amit kaptál. 72 óra a csere ideje!
2014. aug. 28. 12:58
 28/37 A kérdező kommentje:
akkor miafaszt csináljak a kért a kapott és a számlán lévő tök más de mindegyik (kivéve a kért ) jelentős fölárban van
2014. szept. 3. 14:27
 29/37 P.O.C. ***** válasza:

Hát attól, hogy a gyakorikerdesek.hu -n irkálsz nem fog megoldódni a probléma.

Akkor kellett volna aktívnak lenni, míg lehetett volna, vissza kellett volna vinni a francba, és visszakérni a vételárat, vagy legalább vásárlási utalványt kérni.

Most már csak az NFH jöhet szóba, de szerintem túlságosan kihűlt ügy már ez az ügy ahhoz is. Szóval felfoghatod tanulópénzek, amivel megvezettek. Legközelebb amihez nem értesz, előbb kérdezel, és csak az után vásárolsz, nem pedig fordítva.

2014. szept. 3. 14:49
 30/37 A kérdező kommentje:
szétverem azt a boltot... hátetz a magya ügyintézés ez a tisztesség ez az üzlet???? mi a fszrtól maradtam le????? ide jutunk ebbböl kell megélni?? a szerencsétlen csorot atbszni?? fszom televanbemegyek és megverem az eladot!!!
2014. szept. 3. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!