Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Euronicsba vettem egy gépet...

Counter kérdése:

Euronicsba vettem egy gépet de. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
120k ért vettem azt mondta az elad h 4magos amd nem APU,1tb hdd,1gb vidikari és a xxpc küldi,de kb egy hnap telt el az átvétel után és észrevetttem h ez egy 2magos APU,500gb hdd 1gb vidikari tehát rosszat küldtek de az a baj h irásban nem tudom biznyitani...mit csináljak?? 2 év garancia van

2014. júl. 30. 11:52
1 2 3 4
 1/37 P.O.C. ***** válasza:
Vidd vissza, és mond el nekik az észrevételedet. Ha megy rinyálnak, akkor meg fordulj a fogyasztóvédelemhez.
2014. júl. 30. 11:57
 2/37 anonim ***** válasza:

Ez problémás, mert átvetted a gépet, innentől hogyan bizonyítod be, hogy ne te szerelted át az alkatrészeit?

Plombálva van a gépház? Ha igen és nem nyúltál hozzá, akkor szerencséd van.

HA pedig az állt a papírod, hogy A4-5300, az biza egy kétmagos AMD és félretájékoztattak. Ennyiért vehettél volna egy normális gépet is amúgy...

2014. júl. 30. 12:00
 3/37 anonim ***** válasza:
mik a gép paraméterei pontosan ? nem tudsz linkelni képet infót?
2014. júl. 30. 12:07
 4/37 A kérdező kommentje:
nem baszkuráltam,és a papiron az van.. még gy gond a dobaoz (karton,hungarocell) nincs meg de ha veszek akk az jó? és akk most mit csináljak tényleg amugy a választ k9össz
2014. júl. 30. 12:08
 5/37 anonim ***** válasza:

Vettem már laptopot én is Euronics-ban , én úgy emlékszem, hogy ki van téve a kinyitott készülék, alatta egy cetlin az ár és a gép paraméterei. Mi a gép pontos neve, modellszáma, Milyen proci, mekkora merevlemez , mennyi memória, stb...

Te másik számítógépet kaptál mint amit előzőleg kinéztél a polcról?

2014. júl. 30. 12:13
 6/37 P.O.C. ***** válasza:

Elsőként megtanulnám a magyar nyelvet normálisan használni a helyedbe, mert a másodikos, általános iskolás keresztfiam értelmesebb mondatokat tud írni.

Második lépésként leírhatnád, hogy mit vettél te pontosan 120 ezerért? Mert ha valóban csak egy 2 magos APU -s konfigot, monitor nélkül, akkor nagyon durván átvertek.

2014. júl. 30. 12:16
 7/37 A kérdező kommentje:

5-ös válaszolónak nem volt ilyen gép a boltban és megrendelték az xxpc től és akkor érdeztem hogy milyen

6-osnak:sry a helyesírásért csak tdod stressz...na mindegy a lényeg egy AMD A4-5300 APU with Radeon (tm) HD Graphics x2,3393 Mhz,ram:4, 00 GB,1333 Mhz,videókártya: Radeon HD 5450 1gb van most amit kaptam de amnit mondtak arról azt tudom csak h 4magos nem APU!! 4ggb ram 1tb hdd,1gb vidikari

2014. júl. 30. 12:32
 8/37 P.O.C. ***** válasza:

Ez amit felsoroltál kb. 70 eFt. Hova tüntettek 50 ezeret?

Ez nagyon durva átverés

Hiba volt bármiféle hozzáértés nélkül elindulni számítógépet venni. Érdeklődhettél volna előtte egy kicsit.

120 -ért ilyen f*s gépet venni nonszensz.

2014. júl. 30. 12:42
 9/37 A kérdező kommentje:
akk mit csináljak?? vigyem vissza ha pofáznak akkor meg fogyasztók vagy mi?? kicserélik ha elmondom mit gondolok?
2014. júl. 30. 12:46
 10/37 anonim ***** válasza:

megértem a stresszezésed.

Te tényleg beleestél abba a tipikus hibába, hogy nem veszünk előre összerakott számítógépet boltból.

De gondolom mivel nem értesz az összerakáshoz ezért választottál előre összerakottat.

De ebbe te most kétszeresen beleestél ha nem azt a gépet kaptad amit kinéztél, illetve ki sem nézted, mert nem volt raktáron, hallomásból vettél egy gépet.

A számlán, adásvételi szerződésen nem tudom mik szerepelnek, lehet, hogy semmi, csak egy megnevezés hangzatos névvel pl: GAMER PC FORTE, ha viszont külön is szerepelnek az alkatrészek, valószínű, hogy egyeznek a gépedben levő dolgokkal az adatok.

Próbáld meg ezeket az adatokat egyeztetni az adás-vételi szerződésen levővel. Én úgy tudom van egy 3 napos határidő is amikor vissza lehet vinni a komplett gépet (lehet, hogy csak akkor ha elromlott) de erről már sajnos lecsúsztál...

2014. júl. 30. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!