Euronicsba vettem egy gépet de. Mit csináljak?
Ez problémás, mert átvetted a gépet, innentől hogyan bizonyítod be, hogy ne te szerelted át az alkatrészeit?
Plombálva van a gépház? Ha igen és nem nyúltál hozzá, akkor szerencséd van.
HA pedig az állt a papírod, hogy A4-5300, az biza egy kétmagos AMD és félretájékoztattak. Ennyiért vehettél volna egy normális gépet is amúgy...
Vettem már laptopot én is Euronics-ban , én úgy emlékszem, hogy ki van téve a kinyitott készülék, alatta egy cetlin az ár és a gép paraméterei. Mi a gép pontos neve, modellszáma, Milyen proci, mekkora merevlemez , mennyi memória, stb...
Te másik számítógépet kaptál mint amit előzőleg kinéztél a polcról?
Elsőként megtanulnám a magyar nyelvet normálisan használni a helyedbe, mert a másodikos, általános iskolás keresztfiam értelmesebb mondatokat tud írni.
Második lépésként leírhatnád, hogy mit vettél te pontosan 120 ezerért? Mert ha valóban csak egy 2 magos APU -s konfigot, monitor nélkül, akkor nagyon durván átvertek.
5-ös válaszolónak nem volt ilyen gép a boltban és megrendelték az xxpc től és akkor érdeztem hogy milyen
6-osnak:sry a helyesírásért csak tdod stressz...na mindegy a lényeg egy AMD A4-5300 APU with Radeon (tm) HD Graphics x2,3393 Mhz,ram:4, 00 GB,1333 Mhz,videókártya: Radeon HD 5450 1gb van most amit kaptam de amnit mondtak arról azt tudom csak h 4magos nem APU!! 4ggb ram 1tb hdd,1gb vidikari
Ez amit felsoroltál kb. 70 eFt. Hova tüntettek 50 ezeret?
Ez nagyon durva átverés
Hiba volt bármiféle hozzáértés nélkül elindulni számítógépet venni. Érdeklődhettél volna előtte egy kicsit.
120 -ért ilyen f*s gépet venni nonszensz.
megértem a stresszezésed.
Te tényleg beleestél abba a tipikus hibába, hogy nem veszünk előre összerakott számítógépet boltból.
De gondolom mivel nem értesz az összerakáshoz ezért választottál előre összerakottat.
De ebbe te most kétszeresen beleestél ha nem azt a gépet kaptad amit kinéztél, illetve ki sem nézted, mert nem volt raktáron, hallomásból vettél egy gépet.
A számlán, adásvételi szerződésen nem tudom mik szerepelnek, lehet, hogy semmi, csak egy megnevezés hangzatos névvel pl: GAMER PC FORTE, ha viszont külön is szerepelnek az alkatrészek, valószínű, hogy egyeznek a gépedben levő dolgokkal az adatok.
Próbáld meg ezeket az adatokat egyeztetni az adás-vételi szerződésen levővel. Én úgy tudom van egy 3 napos határidő is amikor vissza lehet vinni a komplett gépet (lehet, hogy csak akkor ha elromlott) de erről már sajnos lecsúsztál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!