SOS! Nem kapcsol be a gépem, mi lehet a gond? (tobbi lent)!
Figyelt kérdés
Volt wgy este amikor siettem es a tapmal kikapcsoltam a gepet ...masnap reggel akarom bekapcsolni es semmi ....szét szedtem es amikor bekapcoslom akkor a táp,a proci,a videokartya progog kb2-3 mp- ig es aztan leall es ezt ismetli addig amig le nem szedem az aramrol.
Mi lehet a gond
2014. júl. 29. 14:23
21/28 anonim válasza:
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!!!!!!!!!!! Bekapcsolt a gép csak nincs kép a monitoron
2014. júl. 29. 18:55
23/28 anonim válasza:
Akkort rakjad vissza a ctclr jumpert a normál helyére ahogyan eredetileg volt
24/28 anonim válasza:
tehát bekapcsolt a gép.
Van windows bejelentkező hang a hangszórókon?
25/28 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek aki segitett ... Vegre 1 honap utan bekapcsolt, minden mukodik koszonom szepen.
2014. júl. 29. 19:01
26/28 anonim válasza:
nagyon szívesen
legközelebb Start menü /leállítás
27/28 anonim válasza:
És 1 honapot vártál a kérdéssel ?
De mi is örülünk
28/28 anonim válasza:
13#: Igazad van, néha csak rövidzárral lehet alaphelyzetbe állítani, de az nagyon ritka, a gépel túlnyomó többségének elég ha áramtalanítod
De én már csak sírok kínomba, miután privibe megkérdezte, hogy hogy kell eltávolítani a gombelemet, meg mi lesz oda írva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!