Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Nem kapcsol be a gépem,...

SOS! Nem kapcsol be a gépem, mi lehet a gond? (tobbi lent)!

Figyelt kérdés

Volt wgy este amikor siettem es a tapmal kikapcsoltam a gepet ...masnap reggel akarom bekapcsolni es semmi ....szét szedtem es amikor bekapcoslom akkor a táp,a proci,a videokartya progog kb2-3 mp- ig es aztan leall es ezt ismetli addig amig le nem szedem az aramrol.

Mi lehet a gond

2014. júl. 29. 14:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

"Volt wgy este amikor siettem es a tapmal kikapcsoltam a gepet"

ezt nem értem, leírnád még egyszer érthetően, nem sietve, helyesírási hibáktól mentesen....

2014. júl. 29. 14:28
 2/28 anonim ***** válasza:
tapmal ? ez melyik részed?
2014. júl. 29. 14:29
 3/28 anonim ***** válasza:

Én is próbálok rájönni, de semmi sem jut eszembe...talpammal, táppal, lábbal...de semmire nem tudok asszociálni.

De úgy látom a kérdező sem képes immár 20 perce a kérdés hibáinak a kijavítására...

Ne add fel kérdező! Hajrá, menni fog!

2014. júl. 29. 14:45
 4/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarta mondani, hogy a tápnál.
2014. júl. 29. 14:49
 5/28 anonim ***** válasza:

Fordítok:

wgy: egy

tapmal: talpammal (gondolom beletaposott a power-be :D)

De tényleg nem ártana, ha értelmese le tudnád írni a kérdésed...

progog: pörög

Az áramról meg nem leszedni szokták, ez nem almafa :D

Ellenőrizd a csatlakozókat, nem mozdult-e ki valami (pl félig kicsúszott IDE/SATA csatlakozó, kibillent memóriamodul.

BIOS betölt?

Vedd ki a HDD-t próbáld úgy beindítani

2014. júl. 29. 14:57
 6/28 A kérdező kommentje:
Elnèzést a helyesírásimért .Szóval az a problema h tápnál lévő kapcsolóval kapcsoltam ki mert siettem...es azota amikor be akarom kapcsolni akkor csak beporog a peoci meg a videokartya meg a tap olyan 3 mp re es utana leall... Es ezt addig csinalja amig le nem szedem az áramrol
2014. júl. 29. 17:34
 7/28 anonim ***** válasza:

Oké akkor táp csere

vagy húzd ki a konnektorból várjál 5 percig és próba

2014. júl. 29. 17:50
 8/28 anonim ***** válasza:
75%

Hihetetlen, hogy másodszorra is vétesz helyesírási hibát (peoci) mert sietsz. De legalább most már érthető.

Képzeld el mi lenne ha mi is lerövidítéseket használva, helytelenül írnánk neked megoldást. Nem tudnád kibogozni mi a válasz.

Képet ad a monitorodra a gép? A POST vagy az alaplapi logo képe, vagy a BIOS képe bejön a képernyőre?

Csipog valamit a gép?

Ha ezek közül semmit nem csinál,akkor kérdezem: tudsz csinálni BIOS resetet? Ez a módszer visszaállítja az alaplapodat a gyári beállításokra. Csináltál már ilyent?

Végezetül nem kell sietni.

A kapkodás a legrosszabb dolog , többet árt mint használ...

Legközelebb a Start menü / Leállítás paranccsal állítsd le a gépet akkor is ha sietsz valahova. A gép le fog állni akkor is ha te nem vagy ott, nem kell kézzel kinyomni....

2014. júl. 29. 18:00
 9/28 A kérdező kommentje:
Egyedul a power led világít de semmifele hangot nem ad es monitoron semmi nincs ... Be se kapcsol mert ugye a gep nelkul nem megy a monitor sem. Nemtudom mi az a BIOS reset ,ugyhogy azt akk megcsinalom ha elmondod h hogyan kell vagy hogyha az segit a problema megoldásaban
2014. júl. 29. 18:05
 10/28 anonim ***** válasza:
Azért egy ilyen alaplapra rögzített "bepörgő" procit megnéznék :D
2014. júl. 29. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!